FAMILIEBEDRIJF SINDS 1924

LIEWES RODEN

FAMILIEBEDRIJF SINDS 1924

LIEWES RODEN

Over ons

Autobedrijf Liewes Roden is een echt familiebedrijf dat al bijna 100 jaar geleid wordt door de familie Liewes. Het bedrijf is een begrip in de regio, met een groot klantenbestand van soms meerdere generaties uit een familie. Liewes Roden heeft een prachtige geschiedenis en onderscheidt zich door altijd met de tijd mee te gaan. Jong en oud voelen zich dan ook thuis bij dit autobedrijf waar kwaliteit en betrouwbaarheid erg belangrijk zijn.

Een terugblik in de tijd

Persoonlijk contact is naast eerlijk en correct zakendoen nog steeds even belangrijk voor het huidige familiebedrijf als in de smederij aan het begin van de vorige eeuw. De klant die het bedrijf aan de Ceintuurbaan Noord bezoekt, wordt altijd hartelijk ontvangen. Maar als toekomstbestendig bedrijf heeft Liewes Roden ook ruime aandacht voor de hedendaagse klant die graag online kijkt, koopt en regelt.

Op de website van Liewes Roden staat een compleet overzicht van het aanbod. Natuurlijk kan er online een afspraak voor een informatief gesprek worden gemaakt, maar ook de onderhoudsbeurt van je auto of bijvoorbeeld een bandenwissel kan online worden gepland.

Liewes Roden sleepte in 2018 en 2019 de Online Dealer Award binnen voor de beste presentatie op sociale media. Het meest actuele nieuws is ook vandaag te vinden op Facebook en Instagram.

Nieuwsgierig geworden? Je bent van harte welkom aan de Ceintuurbaan Noord 133 in Roden.