Ons aanbod CarSelexy auto’s

Liewes Roden is aangesloten bij het landelijke CarSelexy netwerk. CarSelexy is gespecialiseerd in jonge occasions: gebruikte auto’s die 0 tot 2 jaar oud zijn. Zo geniet je van de voordelen van een zo goed als nieuwe auto, voor een aantrekkelijke prijs, zonder er lang op te wachten.

  • Écht zo goed als nieuw
  • Maximaal 30.000 km op de teller
  • Maximaal 2 jaar oud
  • Altijd 1 jaar garantie
  • Altijd een dealer in de buurt
  • Private lease mogelijk
  • Groot aanbod merken en modellen

Voordelen van een CarSelexy auto bij Liewes Roden

Je vindt hier enkel jong gebruikte auto’s, waardoor je in een vrijwel nieuwe auto rijdt, maar dan tegen een scherpe prijs. Ons aanbod aan merken is zeer divers, dus ook voor jou hebben wij de perfecte auto klaar staan.

De auto’s worden ingekocht door professionele inkopers die door heel Europa reizen om de auto’s zorgvuldig te selecteren en controleren. In Nederland worden ze gekeurd door de RDW. Daarmee profiteer je van uitstekende en gegarandeerde kwaliteit, gunstige prijs en snelle levering.

Een zeer divers aanbod aan merken en modellen

Altijd persoonlijk contact en advies

Persoonlijke benadering door deskundige professionals

Vragen? Wij helpen je graag

Hierbij lees je de meest gestelde vragen die wij krijgen en de antwoorden erop. Staat jouw vraag er niet tussen? Neem dan contact op via 050-5016842 of per mail klantencontact@liewesroden.nl

Wat is een CarSelexy auto?

Een CarSelexy auto is een jonge occasion van maximaal 24 maanden oud en met niet meer dan 30.000 km op de teller

Waarom komen deze auto’s vandaag?

Het zijn allemaal jong gebruikte occasions die worden ingekocht uit verschillende landen. Deze auto’s zijn ingezet als demonstratievoertuigen, short lease, verhuur of bijvoorbeeld private lease.

Hoe weet ik dat deze auto’s betrouwbaar zijn?

Uiteraard worden de auto’s grondig gecontroleerd en alleen ingekocht bij erkende bedrijven waar we al jaren zaken mee doen.

Welke garantie hebben deze auto’s?

Wij leveren elke occasion af met standaard 12 maanden BOVAG-garantie. Sommige auto’s hebben nog aanvullende fabrieksgarantie of verlengde garantie. Dit verschilt per merk, model en bouwjaar, en de importeur van het merk kan het beste deze informatie verstrekken

Heb ik nog keuze uit andere kleuren of modellen?

Wij hebben gemiddeld zo’n 15-20 CarSelectie auto’s op voorraad. Daarnaast hebben we ook toegang tot een landelijke voorraad die te bekijken is op https://carselexy.nl/aanbod. We helpen u graag bij het vinden van de gewenste auto.

Heb je andere vragen? Neem dan contact met ons op.