Bestel je nieuwe auto online bij Liewes Roden.

Online een occasion kopen

Bij het online aanschaffen van een occasion komen een aantal zaken kijken. Maar waar moet je nu precies rekening mee houden als je online een occasion aanschaft? En hoe zit het met betalen? Liewes Roden legt je uit hoe online een occasion kopen werkt. Lees snel verder.

Voordelen van online een occasion aanschaffen

Net als bij andere aankopen is het online aanschaffen van een occasion gemakkelijk, veilig en snel. Ook als je online koopt bieden we de service die je van ons gewend bent. Jouw nieuwe occasion heb je 14 dagen op proef (max 200km rijden) en wordt binnen vijf dagen bij jou geleverd.

Daarnaast heb je online alle gegevens over jouw occasion overzichtelijk op een rij. Zo kun je gemakkelijk verschillende occasions vergelijken. Tot slot is het mogelijk om online het voertuigenrapport te bekijken. Hier vind je informatie over de occasion zoals (herstelde) schade en APK’s.

Waar moet je op letten bij de aanschaf van een occasion?

Net als het aanschaffen van een occasion in een showroom is het belangrijk dat je een auto kiest die bij je past. Bedenk van tevoren aan welke wensen en eisen de auto moet voldoen. Vervolgens controleer je de kilometerstand en de historie. Online is dit gemakkelijk te vinden bij de informatie die op de pagina vermeld is. De voertuighistorie vind je snel via Carfax. Bij Liewes Roden controleren wij onze occasions op een aantal punten zodat jij verzekert bent van een kwalitatief goede auto.

Hoe werkt het online aanschaffen van een occasion bij Liewes Roden?

Het aanschaffen van een occasion begint natuurlijk met het uitzoeken van een auto die bij jou past. Online kun je de voorraad van Liewes Roden bekijken. De ideale occasion gevonden? In slechts 4 stappen bestel je deze auto online:

Stap 1: Vul je persoonsgegevens in en controleer of alle gegevens in orde zijn.
Vul daarna de gegevens in van wie de auto op zijn naam krijgt. Hiermee kunnen wij dit regelen.

Stap 2: Kies het afleveringspakket en vul de gegevens in van de auto die je eventueel wilt inruilen. Wij sturen je daarna een email met de waarde en dit wordt verrekend met het te betalen bedrag. Kies daarna of u de auto bij ons komt ophalen, of dat u de auto gratis bij u thuis wil laten bezorgen en vul de gewenste afleveringsdatum en tijd in.

Stap 3: Controleer alle gegevens en klik op Betalen

Stap 4:Je betaalt het aankoopbedrag met iDEAL aan GoCredible. GoCredible bewaart jouw geld op de afgeschermde bankrekening van Stichting Derdengelden GoCredible. Er wordt pas uitbetaald aan de
ons als jij je aankoop bij aflevering accepteert. Gaat de aankoop niet door, dan draaien we de betaling terug en ontvang je jouw geld weer.

Meest gestelde vragen

Wellicht zijn er nog vragen die u heeft over het online kopen van een auto. Lees de meest gestelde vragen op deze pagina.

Meest gestelde vragen

Occasions bij Liewes Roden

Van personenauto tot bedrijfswagen, Liewes Roden beschikt over een ruim assortiment occasions. Zo is er altijd wel Opel Astra, Karl of Grandland die bij jou past! Bekijk de actuele voorraad van Liewes Roden op de website.

Bekijk onze voorraad

Meer weten over het aanschaffen van een occasion? Lees ook onze blog Waar moet je op letten bij de aanschaf van een occasion?

Contact

  • Wij gaan ten allen tijde discreet met je persoonlijke gegevens om. Bij voorbaat dank voor je reactie.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Onze voorraad Werkplaatsafspraak Showroom afspraak
HomeBestel je nieuwe auto online bij Liewes Roden.

Neem contact met ons op via: