Zoekopdracht

Zoekopdracht

Ben je op zoek naar een specifieke auto en wil je dat wij op zoek gaan naar de perfecte auto voor jou? Vul hieronder de gegevens van jouw gewenste auto in en wij gaan voor je op zoek. Wij nemen vooraf contact met je op om jouw specifieke wensen door te nemen.

Start je zoekopdracht

Import voorraad

In onze eigen voorraad geen auto gevonden naar je zin? Kijk dan hieronder naar de voorraad in Duitsland. Zit er een auto bij die je zou willen kopen? Laat het ons weten en wij gaan er mee aan de slag. Na een uitgebreide check en uiteraard akkoord over de prijs bestellen wij de auto.

Zoek in onze import voorraad

Start je zoekopdracht:

Liewes Import voorraad

In onze eigen voorraad geen auto gevonden naar je zin? Kijk dan hieronder naar de voorraad in Duitsland.

Zit er een auto bij die je zou willen kopen? Laat het ons weten en wij gaan er mee aan de slag. Voordat we de auto naar onze showroom halen, voeren we namelijk een uitgebreide check uit. Na onze goedkeuring – en jouw akkoord over de prijs – bestellen we de auto. De genoemde prijs is inclusief bpm, btw, de transport- en importkosten, garantie, het rijklaar maken en natuurlijk onze marge.

Zodra de auto bij ons binnen is, nemen we contact op voor een afspraak om te komen kijken en voor een proefrit. Ben je overtuigd en koop je de auto? Wij zorgen er dan natuurlijk voor dat je er zo snel mogelijk veilig en met veel plezier mee de weg op kunt.

HomeZoekopdracht