Voorjaarsacties: Laat een frisse wind door jouw Opel waaien

Schone lucht

Thuis zet je de ramen open voor frisse lucht. Dit kan bij jouw auto ook. Maar om écht zeker te zijn van schone lucht, is het verstandig om 1 keer per jaar de airco te laten reinigen. De airco werkt namelijk het hele jaar door, ook in de winter. Hierdoor hopen bacteriën en schimmels zich op.
Een vervuilde airco is niet altijd merkbaar, maar kan wel impact hebben op de gezondheid en muffe geurtjes veroorzaken. Vanaf € 39 kan je jouw airco professioneel laten reinigen, tijdelijk met een Human Technology® interieurreiniger t.w.v. €17,95 cadeau! Deze 3-in-1 reinigingsschuim verwijdert vuil op kunststof, glas en textiel en neutraliseert onaangename luchtjes. Bovendien is deze interieurreiniger allergieneutraal en bevat geen geur- en kleurstoffen.

Plan een werkplaatsafspraak

Gratis Aircocheck

Wij controleren jouw airco geheel vrijblijvend op punten die cruciaal zijn om ook in het voorjaar van de airco te genieten. Een slecht werkende airco kan namelijk meer schade aanrichten en onnodige, dure reparaties tot gevolg hebben. Ook heeft het impact op het brandstofverbruik.
Mocht uit deze gratis check naar voren komen dat bepaalde onderdelen aan vervanging toe zijn, dan zullen we overleggen. Als je ervoor kiest om deze onderdelen te vervangen, dan mogen wij nu 15% korting aanbieden op een filterdroger, interieurfilter en condensor.

Nieuw seizoen = Nieuwe banden

Zodra het kwik weer boven de 7°C komt, is het tijd om van winterbanden op zomerbanden over te stappen. Waarom wisselen?

  • Winterbanden slijten sneller bij hogere temperaturen;
  • Een winterband heeft een langere remweg dan een zomerband als het warmer wordt;
  • Doorrijden op winterbanden in het voorjaar kan meer brandstofverbruik tot gevolg hebben;
  • Een zomerband biedt een betere wegligging en stuurprecisie bij hogere temperaturen.

Wij bieden een compleet assortiment zomer-en all-seasonbanden, van premium tot budget. Wij voorzien je van deskundig advies, zodat je bent verzekerd van de juiste banden voor jouw auto, budget en kilometrage. Nu met veel voordeel! Je krijgt namelijk de 4de band gratis of de tweede band voor de helft van de prijs.

Plan een werkplaatsafspraak

 

Private Lease Bekijk onze voorraad Plan een werkplaatsafspraak
HomeWerkplaatsactiesVoorjaarsacties: Laat een frisse wind door jouw Opel waaien

Heb je een vraag?