FAQ

Hierbij leest u de meest gestelde vragen over de overname van autobedrijf H. van Bergen door Liewes Roden en algemene vragen gesteld door onze klanten.

Er verandert voor u niet veel. U zult dezelfde medewerkers treffen en daarnaast zullen er nieuwe gezichten zijn vanuit het personeel van autobedrijf H. van Bergen. We zullen nog steeds nieuwe Opel modellen kunnen leveren en onderhouden. Daarnaast gaan wij ook andere merken aanbieden en onderhouden.

Gezien de toekomststrategie vanuit Stellantis en de ontwikkeling van Autobedrijf H. van Bergen hebben wij ervoor gekozen om deze weg in te gaan. Wij zijn ervan overtuigd dat we hiermee onze huidige en nieuwe klanten goed van dienst te kunnen zijn, op een manier die past bij ons bedrijf en onze toekomst.

We hebben onze huisstijl veranderd met een nieuw logo, kleuren en uitstraling. Daarnaast zullen er meer Bosch Car Service en CarSelexy uitingen komen rondom ons bedrijf. Ook zult u in onze showroom meer occasions van de populaire merken vinden.

We zullen in week 37 beginnen met het verbouwen van onze werkplaats. Hierin zullen meer werkplekken komen voor onze monteurs. In totaal krijgen we nu 11 werkplaatsbruggen. Ook zal onze nieuwe huisstijl zichtbaar worden zowel online als in ons bedrijf. Daarnaast krijgen we meer Bosch Car Service en CarSelexy uitingen rondom ons bedrijf. Dit alles is gereed op 1 november 2021.

U bent van harte welkom aan de Ceintuurbaan Noord 133 waar u de vertrouwde gezichten van autobedrijf H. van Bergen tegenkomt. Ook zijn onze medewerkers uiteraard op de hoogte van uw komst. Wij zullen de afspraken overnemen en alles goed voor u regelen. Bovendien ligt er voor iedereen een leuke welkomstattentie klaar.

Henk van Bergen zal persoonlijk contact met u opnemen om dit verder te regelen.

Deze service blijven wij aanbieden.

De auto kan gewoon in onderhoud blijven zoals het nu ook gaat. Wel bepaald die de leasemaatschappij, omdat deze eigenaar is van de auto.

Wij blijven Opel dealer na 1 november 2021. Wel hebben we te horen gekregen dat alle Opel dealer contracten (Stellantis) medio 2023 stoppen i.v.m. het herzien van het netwerk.

Deze verkopen en onderhouden wij ook na 2023 gewoon. Daarnaast kunnen we vanaf nu ook andere merken auto’s leveren, zowel nieuw als gebruikt. Ons aanbod wordt hierin dus breder.

Dit kunnen wij uiteraard ook verzorgen en aanbieden. U bent van harte welkom om bij ons langs te komen zodat we de wensen kunnen doornemen.

Wij hebben een leenauto beschikbaar en u betaald hiervoor alleen de brandstof. Daarnaast hebben we ook leenfietsen of wij kunnen de auto bij u ophalen en terug brengen.

Wij gaan de leenauto met dubbele bediening overnemen van Henk van Bergen en zullen deze zelfde service aanbieden

Contact

  • Wij gaan ten allen tijde discreet met uw persoonlijke gegevens om. Bij voorbaat dank voor uw reactie.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Onze voorraad Werkplaatsafspraak Contact
HomeFAQ

Neem contact met ons op via: