FAQ

Hierbij leest u de meest gestelde vragen over de overname van autobedrijf H. van Bergen door Liewes Roden en algemene vragen gesteld door onze klanten.

Er verandert voor jou niet veel. We hebben nog steeds dezelfde medewerkers en met daarbij een aantal nieuwe gezichten zijn vanuit het personeel van autobedrijf H. van Bergen. We leveren en onderhouden nog steeds nieuwe Opel modellen. We bieden en onderhouden daarnaast ook nog andere merken.

Stellantis – de moedermaatschappij van onder meer Opel – gaat een andere koers varen. Vanaf 2023 wordt bijvoorbeeld het landelijk dealernetwerk helemaal veranderd. Deze veranderingen zijn voor ons de aanleiding om een andere weg in te slaan. Wij willen namelijk ook in de toekomst onze huidige en nieuwe klanten goed van dienst zijn op een manier die past bij de toekomst en bij ons bedrijf.

Vanaf 1 november 2021 is Liewes Roden een Bosch Car Service Autobedrijf. Je kunt voortaan bij ons terecht voor het onderhoud en reparatie van alle merken auto’s. Daarnaast verkopen we jonge gebruikte occasions van populaire merken met het CarSelexy-label. En we blijven natuurlijk voorlopig gewoon Opel-dealer tot medio 2023.

Onze werkplaats is verbouwd zodat er maar liefst plaats is voor 11 werkplaatsbruggen. Vanaf 1 november 2021 is dit allemaal gereed. Verder hebben we een compleet nieuwe huisstijl die inmiddels al gebruikt wordt op al onze offline en online communicatiekanalen.

We hebben alle werkplaatsafspraken en de monteurs van Autobedrijf H. van Bergen overgenomen en verwelkomen je voortaan graag in onze werkplaats aan de Ceintuurbaan Noord 133.

Ja, we blijven deze pechhulp service voor alle merken aanbieden. Dit is vanaf 1 november 2021 de Liewes Mobiliteitspas. Deze 24/7 hulpdienst is geldig in je woonplaats, heel Nederland en Europa als je auto niet meer rijdbaar is. De kosten hiervan zijn €35,- incl. BTW per jaar.

Liewes Roden onderhoudt ook leaseauto’s. Wij nemen graag het onderhoud van jouw leaseauto over. Let op, je hebt wel toestemming nodig van de leasemaatschappij.

We blijven in ieder geval tot 2023 Opel-dealer. Zodra we weten welke veranderingen Stellantis – de moedermaatschappij van Opel – in het landelijk dealernetwerk gaat doorvoeren, nemen we een definitieve beslissing over ons Opel-(erkend reparateur) dealerschap.

We blijven ook na 2023 nieuwe Opels verkopen en onderhouden.
Vanaf nu is ons aanbod echter een stuk breder want we kunnen ook auto’s van andere merken leveren en onderhouden.

Net als we altijd al deden, gaan we graag voor je op zoek naar een bepaald merk en type auto.
Je bent van harte welkom aan de Ceintuurbaan Noord 133 om samen met ons je wensen op een rij te zetten.

Wij hebben natuurlijk een vervangende auto voor je beschikbaar. De kosten hiervan zijn €10 per dag (incl. BTW en excl. brandstof) en 100 km vrij. We kunnen de auto trouwens ook halen en brengen i.c.m met ons service plan. Woon je dichtbij? Dan leen je toch gewoon een van onze fietsen?

Liewes Roden heeft de vervangende auto met dubbele bediening van Autobedrijf H. van Bergen overgenomen. Deze is dus beschikbaar.

Je kunt met een auto die je bij Autobedrijf H. van Bergen hebt gekocht gewoon bij ons terecht voor de resterende garantie, onderhoud en eventuele reparatie.

Contact

  • Wij gaan ten allen tijde discreet met je persoonlijke gegevens om. Bij voorbaat dank voor je reactie.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Onze voorraad Werkplaatsafspraak Showroom afspraak
HomeFAQ