Hét adres voor u en uw Opel
Liewes Roden

Zakelijk Lease

Het zakelijk leasen van een auto is vaak een aantrekkelijke optie. Er zijn zelfs exclusieve Business en Business Executive modellen beschikbaar wanneer u zakelijk least. Daarnaast biedt het leasen van een auto zekerheid en gemak. Er zijn twee verschillende mogelijkheden wanneer u voor zakelijk leasen kiest.

Financial lease

Wanneer u voor financial lease kiest bent u aan het einde van de leaseperiode de eigenaar van de auto die u least. Binnen de financial lease kunt u kiezen om het totaalbedrag in termijnen te betalen, of u kunt een slotbedrag afspreken. Dan betaalt u na de leaseperiode nog de restwaarde. De maandelijkse betalingen vallen dan logischerwijs goedkoper uit. Het grote voordeel van financial lease is dat u investeringsruimte behoud voor uw zakelijke activiteiten.

Operational lease

Operational lease is vergelijkbaar met het huren van een auto. Na de afgesproken periode gaat de auto dus weer terug naar de leasemaatschappij. Het grote voordeel van operational lease is dat de leasemaatschappij zorgt voor het onderhoud en de reparaties van de auto. U kunt dus volledig ontzorgt de weg op, heerlijk! Daarnaast komt de auto niet op de bedrijfsbalans te staan, wat voordelig kan zijn. Na afloop van de leaseperiode is het ook mogelijk om de auto tegen de dagwaarde te kopen.

Aanvragen

  • Wij gaan ten allen tijde discreet met uw persoonlijke gegevens om. Bij voorbaat dank voor uw reactie.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Private Lease Voorraad Werkplaatsafspraak 050-5016842 Stel je vraag
HomeServiceZakelijk Lease