Hét adres voor u en uw Opel
Liewes Roden

Opel 2 Go

Wilt u altijd in de nieuwste Opel rijden? Dan is Opel2Go wellicht iets voor u! Hierbij heeft u de keuze om iedere twee, drie of vier jaar in een nieuwe Opel te rijden. U kiest het model dat bij u past en geeft aan hoeveel u denkt te gaan rijden. Tot slot kiest u een looptijd van twee, drie of vier jaar. Na de gekozen looptijd heeft u de keuze om de Opel te houden of om voor een nieuw model te gaan. Ook heeft u de mogelijkheid om de Opel weer in te leveren, maar dat lijkt ons zeer onwaarschijnlijk.

HOE WERKT OPEL2GO?

U kiest het model van uw voorkeur. U selecteert de opties en accessoires van uw keuze. Vervolgens geeft u de gewenste looptijd aan en hoeveel kilometers u verwacht te rijden. Daarnaast geeft u aan of u een andere wagen wilt inruilen of zelf een aanbetaling wilt doen.

Met deze informatie wordt uw maandelijkse aflossing en de gegarandeerde minimum inruilwaarde berekend. De inruilwaarde betaalt u niet. Enkel het verschil met de aankoopprijs. Daarom zijn de maandaflossingen zo laag. Op het einde kunt u uw auto inruilen tegen een nieuwe Opel. Wilt u liever blijven rijden of de wagen inleveren? Dat kan ook!

EXTRA ZEKERHEID

Met Opel2Go weet u al op voorhand wat uw wagen minimaal waard is aan het einde van de looptijd. Dat is zekerheid!

In tegenstelling tot andere financieringen wordt er bij Opel2Go een gegarandeerde minimum inruilwaarde aan het einde van de looptijd afgegeven door Opel Finance. Met deze garantie, bent u beschermd tegen onverwachte waardedalingen op de occasion markt. Daarnaast zorgt de gegarandeerde restwaarde ervoor dat de maandelijkse termijnen lager zijn. Dit stelt u in staat  om extra luxe toe te voegen of in een grotere auto te rijden binnen eenzelfde maandbudget. Door vaker in een nieuwe wagen te rijden blijven ook de onderhoudskosten beperkt.

Wilt u een berekening voor de Opel die u aanspreekt? Vraag deze hieronder aan of bezoek ons bedrijf.

Contact

  • Wij gaan ten allen tijde discreet met uw persoonlijke gegevens om. Bij voorbaat dank voor uw reactie.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Dit niet-doorlopend kredietaanbod wordt gedaan door Opel Finance gevestigd te Rotterdam (KvK nr. 33235784, AFM registernr. 12015032). Het jaarlijks kostenpercentage is de prijsaanduiding van het krediet, hierin worden de totale kosten voor het krediet uitgedrukt als jaarlijks percentage van het totale kredietbedrag. Voor informatie over de voorwaarden en het standaard informatieblad kunt u terecht bij uw Opel dealer, telefonisch bij Opel Finance (088-8866999) of kijk op www.opelfinance.nl/financiering/particulieren. Opel Finance behoudt het eigendom van de auto tot het krediet (inclusief de verschuldigde rente) is terugbetaald. Uw Opel dealer en Opel Finance geven geen advies, u dient zelf te bepalen of het door u gewenste krediet aansluit bij uw wensen, behoeften en persoonlijke situatie. Uw Opel dealer bemiddelt voor Opel Finance (en mogelijk ook voor andere kredietaanbieders) op basis van een contractuele verplichting. Het financieringsaanbod wordt gedaan onder uitdrukkelijk voorbehoud van goedkeuring van de kredietaanvraag door Opel Finance. Toetsing en registratie bij het BKR te Tiel. Bedragen zijn afgerond op hele euro’s. Rentewijzigingen en drukfouten voorbehouden.

Herfinanciering slottermijn
Eventueel kunt u de slottermijn met een nieuwe lening gespreid betalen. U zult daar tijdig over worden geïnformeerd. Uw Opel dealer bemiddelt over deze lening niet. U kunt direct met Opel Finance contact opnemen. Over deze mogelijke nieuwe lening verstrekt Opel Finance geen advies aan u.

Private Lease Voorraad Werkplaatsafspraak 050-5016842 Stel je vraag
HomeServiceOpel 2 Go