Hét adres voor u en uw Opel
Liewes Roden

Auto verhuur

Heeft u een busje nodig, wilt u op vakantie met een ruime stationwagen of heeft u snel een auto nodig om uw medewerkers mobiel te houden? Bij Liewes Roden kunt u, zowel particulier als zakelijk, heel voordelig een auto huren. Met Opel Rent biedt Auto Liewes voor elke gelegenheid of klus de juiste Opel personen- of bedrijfswagen aan, voor particulier en zakelijk gebruik. Of het nu gaat om de compacte Combo of de ruime Movano bestelwagens, een vlotte Astra of  luxe Insignia, Liewes Roden heeft ze voor u beschikbaar. Goed onderhouden en representatief.

Huren is bovendien erg duurzaam, want u beschikt alleen over een auto wanneer u deze daadwerkelijk nodig heeft. Ook kunt u ervoor kiezen zelf in een kleine, zuinige auto te gaan rijden en alleen voor de vakantieperiode een grotere gezinsauto te huren. De medewerkers van Liewes Roden rekenen graag voor u uit wat in uw situatie het voordeligst is. Liewes Roden zorgt voor mobiliteit op maat.

Particulier
Wat heeft u nodig: een bestelauto voor de verhuizing, een ruime stationwagon voor de vakantie of een handige stadsauto voor een dagje winkelen in de stad? Liewes Roden heeft de juiste auto voor u staan. Te huur voor een dag tot enkele weken en voor verrassend scherpe tarieven. Een huurauto van Liewes betekent optimale flexibiliteit.

Zakelijk
Heeft u een vervangende auto nodig of neemt u een nieuwe werknemer in dienst waarvoor u direct een representatieve auto nodig heeft? Wat uw doel ook is, Liewes Roden biedt met  Opel Rent altijd een flexibele en betaalbare oplossing op maat. Losse autohuur voor een dag tot shortlease voor enkele maanden. En dat alles met een landelijk dekkend netwerk van vestigingen in Nederland én tegen scherpe tarieven!

Huurprijzen
Liewes Roden berekent de prijzen voor autoverhuur per dag (24 uur) en inclusief 100 vrije kilometers. Ophalen en inleveren van de auto kan tijdens de openingstijden van de verhuurafdeling. Kosten voor onderhoud, slijtage en olie zijn bij de prijs inbegrepen. Als huurder betaalt u alleen de brandstofkosten en de kosten voor eventuele extra kilometers.
Tarieven voor bijzondere modellen zijn op aanvraag (050-5016842).

Voor meer vragen over huurauto’s en prijzen kunt u bellen naar 050-5016842 of vul onderstaand formulier in, dan wordt zo snel mogelijk contact met u opgenomen.

Verhuur

  • Datumnotatie:MM slash DD slash JJJJ
  • Datumnotatie:MM slash DD slash JJJJ
  • :
HomeServiceAuto verhuur