Klaart elke klus
De nieuwe Opel Vivaro
Vanaf (excl. BTW & BPM)
€ 18.699,-

Vivaro

Profiteer nu van 5 jaar garantie en 5 jaar gratis onderhoud

De nieuwe Opel Vivaro kan iedere klus aan met zijn frisse look en ruime aanbod aan opties en varianten. De Opel Vivaro beschikt over de nieuwste techniek en is leverbaar met opties die normaal gesproken alleen maar beschikbaar zijn in personenauto’s. De bedrijfsauto is beschikbaar in meerdere uitvoeringen en is daarom thuis in verschillende werkterreinen. Zo heeft de Opel Vivaro Gesloten Bestel een flexibele laadruimte en heeft de Opel Vivaro Combi de mogelijkheid om als passagiersbus te gebruiken en maximaal 9 passagiers te vervoeren met bagage. Kies de Vivaro die bij u en bij uw bedrijf past.

4 Varianten: Altijd een passende Vivaro voor u

De Opel Vivaro is leverbaar in 4 carrosserievarianten:
· Gesloten Bestel
· Combi
· Dubbele Cabine
· Platform Cabine

Uw mobiele kantoor

De cabine is meer dan een praktische werkruimte. Zo is de Vivaro leverbaar met een multifunctionele passagier bank, hiermee kunt u een tafeltje creëren tussen beide zitplaatsen voorin de cabine.

Flexibele laadruimte

Een lading schuift u dankzij de vlakke laadvloer en het doorlaadluik heel gemakkelijk in de laadruimte. Dozen, kisten, kratten, alles kan mee. Voor de laadruimte kunt u kiezen uit verschillende opties, waardoor u uw lading moeiteloos mee kunt nemen.

Ontdek de nieuwe Opel Vivaro

Ontdek de nieuwe Opel Vivaro en zijn vele opties zelf. U bent van harte welkom in onze showroom om meerdere uitvoeringen te vergelijken en wij helpen u graag bij het samenstellen van de Opel Vivaro die bij u past. Wij kunnen u ook helpen met een complete inrichting van uw Opel Vivaro.
Contact

  • Wij gaan ten allen tijde discreet met je persoonlijke gegevens om. Bij voorbaat dank voor je reactie.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Waarom Opel Vivaro Daarom Opel Vivaro

  • Doorlaadluik icm multifunctionele passagiersbank
  • Akoestische scheidingswand voor meer beenruimte
  • Leverbaar met automaat
Standaarduitrusting
Meer info? Download hier de brochure & prijslijst

Liewes Roden doet al het mogelijke om te verzekeren dat de inhoud van deze website actueel en correct is, maar aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor verlies of schade als gevolg van het vertrouwen op de inhoud van deze website. Sommige informatie op deze website kan incorrect zijn als gevolg van productwijzigingen die zijn doorgevoerd sinds de betreffende inhoud op de website is geplaatst. Het is mogelijk dat delen van de beschreven of afgebeelde uitrusting alleen tegen meerprijs leverbaar zijn.

HomeOpelModellenVivaro

Neem contact met ons op via: