Ga naar Opel Bekijk onze voorraad Plan een werkplaatsafspraak

Een vertrouwd adres voor jou en je auto.

Voor de aanschaf, (private) lease of financiering van een nieuwe Opel, een nieuwe Opel bedrijfswagen, een jong gebruikte auto en voor het beste onderhoud aan je auto ben je bij Liewes Roden aan het juiste adres. Persoonlijke aandacht, service en kwaliteit zijn de kernwaarden waarmee wij elke dag voor je klaarstaan. Bestel je auto of plan een werkplaatsafspraak gemakkelijk online via deze website.

Bekijk hier onze acties VRAAG ONLINE EEN OFFERTE AAN. WIJ HELPEN JE GRAAG.

Heeft je auto onderhoud en/of APK nodig? Plan gemakkelijk online een werkplaatsafspraak

Familiebedrijf sinds 1924 Over ons

Liewes Roden is een echt familiebedrijf dat al meer dan 90 jaar door de familie Liewes wordt geleid. Liewes is een begrip in de regio: al vele generaties vaste klanten komen bij autobedrijf. Het bedrijf onderscheidt zich met een prachtige historie en door met de tijd mee te gaan. Jong en oud voelen er zich thuis en weten zich in goede handen.

Belangrijk in de bedrijfsfilosofie zijn aandacht, service en kwaliteit, wat leidt tot correct en eerlijk zakendoen. Persoonlijk ook, zonder dat de nieuwe consument die vooral online kijkt en koopt, wordt vergeten. Liewes beschikt over een moderne website en is actief op social media. Kortom, iedereen voelt zich er prettig, wat tot uiting komt in een zeer hoge klanttevredenheid. Vrijwel iedereen die een nieuwe of gebruikte auto koopt bij Liewes Roden, beveelt het bedrijf aan bij vrienden en familie.

Lees verder Neem contact met ons op

Waar staan wij voor?

  • Persoonlijke aandacht
  • Service & kwaliteit
  • Bestel je auto online met 14 dagen bedenktijd

Blijf op de hoogte Liewes Roden Blog & het laatste nieuws

Lees wat andere Klanten vertellen

We werden gastvrij ontvangen, vriendelijk te woord gestaan en hebben goed overleg gehad met een kopje koffie. Een vrijblijvende proefrit gemaakt. We waren erg tevreden met de uitleg en mogelijkheden. We zijn zeer tevreden met de auto.

Welkom bij Liewes Roden

Liewes Roden
HomeOpel