Zakelijk rijden met de bedrijfswagens van Opel 21 november 2020

Zakelijk rijden met de bedrijfswagens van Opel

Voor elke klus is er een passende bedrijfswagen. Of het nu gaat om het vervoer van werkmateriaal, passagiers of goederen, Opel heeft een ruim aanbod aan bedrijfswagens.

Kies je voor de Vivaro, Combo of Movano? Wij vertellen je alles over de bedrijfsauto’s van Opel voor je op een rij. Lees snel verder!

De Opel Combo

Met de veelzijdige Opel Combo is het vervoer van mensen en van ladingen geen probleem. Deze bedrijfswagen beschikt over een compact model met toch een groot laadvermogen. De Combo staat bekend om zijn laadruimte, flexibiliteit en kwaliteit. Door deze eigenschappen is de Combo de ideale bedrijfspartner. Daarnaast is de Opel Combo verkozen tot bestelauto van het jaar 2021.

De Opel Vivaro

Een van de bekendste bedrijfswagens is de Opel Vivaro. Deze bedrijfsauto is niet meer weg te denken uit het straatbeeld. Een van de grootste voordelen van deze bedrijfswagen is de flexibele laadruimte. De Vivaro is te gebruiken als passagiersbus of voor het vervoer van goederen en werkmateriaal. De Vivaro is verkrijgbaar in diverse varianten: gesloten bestel, dubbele cabine en platform cabine. Stel jouw Vivaro zelf samen met onze configurator.

De Opel Movano

De gebruiksvriendelijke Opel Movano is de grootste bedrijfswagen van Opel. Met een laadvermogen van 17 m3 en een toelaatbaar gewicht van 4,5 ton zijn er weinig klussen die ongeschikt zijn voor deze bedrijfswagen. De laadruimte kun je inrichten zoals jij dat wilt dankzij de slimme opbergmogelijkheden. Daarnaast staat veiligheid centraal bij de Movano. Tussen de cabine en de laadruimte bevindt zich een stevige scheidingswand die voor veilig vervoer zorgt.

Elektrisch rijden
We zien steeds meer elektrische voertuigen op de weg. Voor de bedrijfswagens is dit geen uitzondering. Opel heeft één elektrische bedrijfswagen: de Vivaro-e.

De Vivaro-e is de allereerste volledig elektrische bedrijfswagen van Opel. Met een actieradius van 230 kilometer en een laadvermogen van 1.275kg doet deze elektrische wagen niet onder aan de brandstof variant. Wat de Vivaro-e uniek maakt is dat hij als enige elektrische bedrijfswagen in zijn segment een aanhanger mag trekken. Dat zorgt ervoor dat dit model ook voor de grotere klussen geschikt is. Lees hier meer over de Vivaro-e

Bedrijfswagens bij Liewes Roden

Ben je benieuwd welke bedrijfswagen het beste bij jouw klus past? We helpen je graag bij het maken van de juiste keuze. Neem contact met ons op of kom bij ons langs in de showroom. Bekijk ook onze volledige voorraad bedrijfswagens.

Contact

  • Wij gaan ten allen tijde discreet met je persoonlijke gegevens om. Bij voorbaat dank voor je reactie.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Ga naar Opel Bekijk onze voorraad Plan een werkplaatsafspraak
HomeOnze voorraadNieuwsZakelijk rijden met de bedrijfswagens van Opel

Neem contact met ons op via: