Verzekering en garantie van Opel 7 mei 2020

Verzekering en garantie van Opel

Je hoopt natuurlijk dat je er geen aanspraak op hoeft te maken: de verzekering en garantie van jouw auto. Maar hoe zit het nou precies? Waar ben je wel en niet voor verzekerd? En wat valt er onder de garantie? Liewes Roden legt het uit!

Autoverzekering bij je Opel dealer

Wist je dat het mogelijk is om bij ons een autoverzekering af te sluiten die bij jou past? Bij Liewes Roden is het mogelijk om jouw nieuwe of gebruikte auto te verzekeren. En we verzekeren niet alleen Opels, ook voor andere merken doen we je graag een goed voorstel. We bieden verschillende dekkingen aan tegen een scherpe premie.

Jouw verzekering en onderhoud onder één dak

Mocht je schade hebben aan jouw auto én verzekerd zijn via Opel verzekering, dan maak je het jezelf extra makkelijk. Wij handelen alles soepel en snel af. Liewes Roden weet als geen ander hoe zuinig je bent op jouw auto en dat resulteert in een lage premie en ruime dekking.

Voordelen autoverzekering van Opel

Ben je benieuwd naar de voordelen van Opel Verzekeringen bij Liewes Roden? We hebben ze hier voor je op een rijtje gezet:

– Tot vijf jaar nieuwwaarderegeling of occasionwaarderegeling.
– Liewes Roden is uw aanspreekpunt voor alle zaken.
– Lage premie en ruime dekking.
– Altijd een dekking die bij jou past.
– Bij iedere reparatie wordt gebruikgemaakt van originele onderdelen.

Vraag een offerte aan

Garantie

Om zorgeloos met jouw Opel op pad te kunnen, biedt Opel twee jaar fabrieksgarantie bij aanschaf van een nieuwe Opel. Opel geeft recht op gratis reparatie van defecten die onder de verantwoordelijkheid van de fabrikant vallen, ongeacht de kilometerstand van de auto en het moment waarop het probleem zich binnen de garantietermijn van twee jaar voordoet. Ook kunt u deze garantie uitbreiden.

Wat valt er onder fabrieksgarantie?

Twee jaar fabrieksgarantie, dat klinkt mooi maar wat houdt het in? De fabrieksgarantie van Opel geeft je recht op gratis reparatie van defecten die onder de verantwoordelijkheid van de fabrikant vallen, twee jaar lakgarantie en garantie op Opel onderdelen en Opel ruilonderdelen. Je ontvangt één jaar garantie op onderdelen en accessoires die geïnstalleerd zijn door de Opel dealer. Daarnaast heb je recht op 12 jaar garantie tegen doorroesten van de carrosserie. Het is van belang dat je gedurende twee jaar de auto laat onderhouden volgens de fabrieksinstructies.

Opel Pechhulp

Als extra service ontvang je bij aanschaf van een nieuwe Opel standaard één jaar Opel Pechhulp. Met Opel Pechhulp heb recht op gratis hulp als je onderweg pech hebt. Je kunt in heel Europa gebruik maken van deze service. Wil je na dat jaar Opel Pechhulp verlengen? Dat kan. Je kunt bij iedere onderhoudsbeurt gemakkelijk Opel Pechhulp Europa afsluiten voor slechts €34,95 per jaar.

Meer informatie?

Wil je meer weten over Opel Verzekeringen bij Liewes Roden of over de garantie van Opel? Neem dan contact met ons op en we helpen je graag verder!

Contact

  • Wij gaan ten allen tijde discreet met je persoonlijke gegevens om. Bij voorbaat dank voor je reactie.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

HomeOnze voorraadNieuwsVerzekering en garantie van Opel