Opel ZomerCheck 4 juni 2020

Gelukkig kunnen veel van de beperkende maatregelen worden opgeheven en kunnen we weer vaker de weg op. Wel belangrijk om ook goed te zorgen voor uw auto die misschien wel te lang heeft stilgestaan.

Kom daarom nu langs voor de Opel Zomercheck. Wij controleren uw auto op de 36 punten, waaronder de punten die het meest beïnvloed kunnen worden door het langdurig stilstaan van uw auto, zoals de accu, remmen en vloeistoffen. De Zomercheck is gratis voor leden van MyOpel en kost slechts €19,95 voor niet leden, inclusief het bijvullen van de vloeistoffen tot maximaal 1 liter.

Afspraak maken

Als er werkzaamheden voortvloeien uit de Zomercheck, kunt u in juni gebruik maken van de €50 voucher* Vul uw gegevens hieronder in en profiteer ook van 15% voordeel op geselecteerde onderdelen en zomerse accessoires*.

Contact

  • Wij gaan ten allen tijde discreet met je persoonlijke gegevens om. Bij voorbaat dank voor je reactie.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

*De €50 voucher is te besteden in de maand JUNI 2020 bij een factuurbedrag vanaf €299 (inclusief BTW). Maximaal een voucher per kenteken. De voucher is niet inwisselbaar in combinatie met de 15% korting op de geselecteerde onderdelen en de geselecteerde zomerse accessoires. De voucher of 15% korting zijn niet te gebruiken in combinatie met andere Opelvoordeelacties.
HomeOnze voorraadNieuwsOpel ZomerCheck