Ontdek elektrisch rijden met Opel 20 februari 2020

Ontdek elektrisch rijden met Opel

Op 1 januari vorig jaar telde Nederland al bijna 45 duizend elektrische auto’s. Tot op de dag van vandaag stijgt dit aantal nog steeds fors. Opel heeft een aantal elektrische modellen die je niet wilt missen. Liewes Roden vertelt je graag over de nieuwste elektrische en hybride modellen van 2020. Lees snel verder.

Elektrische modellen van Opel

Een elektrische auto is een voertuig zonder verbrandingsmotor. Een elektrische auto wordt volledig aangedreven door een oplaadbare batterij. Liewes Roden heeft diverse elektrische auto’s in het assortiment. Benieuwd of elektrisch rijden iets voor jou is? Je leest het in deze blog.

De nieuwe Opel Corsa-e

Een van de populairste modellen van Opel is nu ook als elektrische variant verkrijgbaar: de Opel Corsa-e. De Corsa-e onderscheid zich als volledig elektrische auto door het sportieve design en de rijke standaarduitrusting. Daarnaast zijn de prestaties vergelijkbaar met die van een sportauto: van 0 naar 100 km/h in slechts 8.1 seconden. Met de nieuwe Corsa-e wordt elektrisch rijden voor iedereen bereikbaar!

Lees hier meer over de Opel Corsa-e.

Opel Vivaro-e

Eindelijk is het dan zover: jouw favoriete bedrijfswagen is dit jaar als volledig elektrische variant verkrijgbaar. De nieuwe Opel Vivaro-e is leverbaar met een accu van 50 kWh met actieradius van 200 km of 75 kWh met actieradius van 300 km. Daarnaast beschikt de Vivaro-e over dezelfde functionele eigenschappen als de brandstof variant: een doorlaadluik en multifunctionele passagiersbank. Het grote voordeel aan deze elektrische bedrijfswagen is dat je emissieloos de weg op kunt.

Lees hier meer over de Opel Vivaro-e.

Opel Ampera-e

Deze 100% elektrische Opel Ampera-e beschikt over een grote actieradius van 423 km (WLTP). Daarmee is dit model ideaal voor de langere afstanden. Deze ruime personenauto is uitgerust met diverse luxe en high-tech accessoires, met onder andere stoel- en stuurverwarming.

Klik hier voor meer informatie over de Opel Ampera-e.

Opel hybrid serie

Naast een ruime keuze aan elektrische auto’s heeft Opel ook hybride wagens. Hybride auto’s beschikken over zowel een verbrandingsmotor als over een elektrische aandrijving. Zo beschik je over het beste van twee werelden.

Opel Grandland X Hybrid 4

De nieuwe Grandland X Hybrid en de Hybrid 4 zijn de nieuwste hybride modellen van Opel. Beide modellen beschikken over een indrukwekkend vermogen, zijn erg zuinig en hebben beide een lage co2 uitstoot. Het voornaamste verschil tussen de Hybrid en de Hybrid 4 is dat de Hybrid 4 over een vierwielaandrijving beschikt ten opzichte van een tweewielaandrijving van de Hybrid.

Opel Grandland X Hybrid4

Klik hier voor meer informatie over de Grandland X Hybrid 4.

Contact

  • Wij gaan ten allen tijde discreet met je persoonlijke gegevens om. Bij voorbaat dank voor je reactie.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Ga naar Opel Bekijk onze voorraad Plan een werkplaatsafspraak
HomeOnze voorraadNieuwsOntdek elektrisch rijden met Opel

Neem contact met ons op via: