5 Redenen om gebruik te maken van MyOpel | Liewes Roden 25 januari 2021

5 Redenen om gebruik te maken van MyOpel
Ken jij MyOpel al? Dit is een platform waarmee jij als Opel-rijder optimaal profiteert van de service en voordelen van Opel. Wij geven je 5 redenen om gebruik te maken van MyOpel. Wil je weten welke dat zijn? Lees snel verder!

#1 Alle informatie in een overzicht

Met een account op het MyOpel platform heb je een hele hoop informatie over jouw auto op één plek. Hier vind je snel en overzichtelijk de onderhoudsgeschiedenis, de technische specificaties en en de handboeken van jouw Opel. Zo heb je allerlei diverse relevante informatie in een online overzicht.

#2 Exclusieve aanbiedingen

Een van de vele voordelen van MyOpel is dat je exclusieve aanbiedingen ontvangt zoals een gratis APK bij een onderhoudsbeurt of korting op onderhoud. Ook vind je in de app informatie zoals wanneer het weer tijd is voor de APK en de onderhoudsboekjes van jouw Opel.

#3 Altijd een dealer in de buurt

Met MyOpel heb je gemakkelijk inzicht in welke dealer het dichtst bij is of wat jouw voorkeursdealer is. Daarnaast vind je belangrijke contactinformatie van bijvoorbeeld jouw Opeldealer, -garage of pechhulp zodat je altijd snel contact op kunt nemen mocht het nodig zijn.

#4 MyOpel app

MyOpel is beschikbaar op zowel mobiel als desktop. Heb je een mobiele telefoon met Android of iOS besturingssysteem? Dan kun je gemakkelijk de app downloaden. Met de app regel je allerlei dingen via je telefoon. Zo kun je vanuit huis de navigatie instellen, zien waar de auto geparkeerd staat en de claxon en lichten bedienen. Daarnaast zijn bijvoorbeeld de bandenspanning en brandstofniveau gemakkelijk in te zien met de app.

#5 Nieuwe auto? Volg hem

Heb je net een nieuwe Opel aangeschaft? Met MyOpel volg je jouw nieuwe bolide vanaf de productie tot de aflevering bij de dealer. Stap voor stap wordt je op de hoogte gehouden van de productie van jouw auto. Zo weet jij precies in welke fase jouw auto zich bevindt en welke processen hij doorloopt.

Meer weten?

Ben je nieuwsgierig geworden naar MyOpel of wil je meer ontdekken? Meld je aan bij MyOpel of neem contact met ons op voor meer informatie.

Contact

  • Wij gaan ten allen tijde discreet met je persoonlijke gegevens om. Bij voorbaat dank voor je reactie.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

HomeOnze voorraadNieuws5 Redenen om gebruik te maken van MyOpel | Liewes Roden