Het Liewes Service Plan: altijd verzekerd van het juiste onderhoud 8 december 2020

Het Liewes Service Plan: altijd verzekerd van het juiste onderhoud

Voor een vast bedrag per maand altijd verzekerd zijn van het juiste onderhoud aan jouw auto? Dat kan met met het Liewes Service Plan. Hier leggen we je uit wat het inhoud en of het iets voor jou is. Lees snel verder!

Wat is het Liewes Service Plan?

De kans is groot dat je maandelijks voor je mobiele telefoon betaald en een Spotify abonnement hebt. Maar waarom betaal je dan nog altijd achteraf voor je auto-onderhoud? Het Liewes Service plan is in feite een onderhoudsabonnement voor gebruikte auto’s. Met dit onderhoudsplan stel jij je eigen onderhoudspakket samen zodat je precies weet waar je aan toe bent en altijd verzekerd bent van het juiste onderhoud.

Voorkom onverwachte kosten

Met het Liewes Service Plan betaal je maandelijks voor het onderhoud aan jouw auto. 24 maanden lang weet je precies wat je kunt verwachten aan onderhoud en kosten. Zo voorkom je verrassingen en onverwachte kosten. Maar wat betaal je dan per maand? Het maandbedrag verschilt per auto. Afhankelijk van de kilometerstand en de staat van de auto wordt het bedrag vastgesteld.

Voordat je een abonnement bij ons afneemt, sturen we je een duidelijk overzicht van welke diensten inclusief zijn en natuurlijk welke diensten hier buiten vallen. Zo voorkomen we verrassingen en weet je precies waar je aan toe bent. Het Liewes Service Plan is een abonnementsvorm voor de duur van minimaal 24 maanden.

Altijd verzekerd van het juiste onderhoud

Benieuwd welke zaken inbegrepen zitten bij het Liewes Service Plan? Onder andere een kleine of grote beurt volgens de voorschriften van de fabrikant, het vervangen van de remblokken/-schijven en het vervangen van de distributieriem.

Wist je dat een APK altijd inbegrepen is bij het Liewes Service Plan? Bekijk snel nog meer voordelen van het Service Plan.

De service van Liewes Roden

Sluit jij een onderhoudsabonnement af bij ons? Dan ben je altijd verzekerd van een haal- en brengservice, voorjaars- en wintercheck en om het af te maken gratis wassen van de auto na elke onderhoudsbeurt. Lees snel meer voordelen van het Liewes Service Plan.

Liewes Service Plan afsluiten

Ben je benieuwd welk service plan het beste aansluit op jouw auto of wil je meer informatie? Vraag de informatie hieronder aan of kom bij ons langs zodat we onder het genot van een kop koffie de mogelijkheden met je doornemen.

Liewes Service Plan

  • Vul hier de huidige kilometerstand in van uw auto.

 

Ga naar Opel Bekijk onze voorraad Plan een werkplaatsafspraak
HomeOnze voorraadNieuwsHet Liewes Service Plan: altijd verzekerd van het juiste onderhoud

Neem contact met ons op via: