Het Opel Lekker Duidelijk Onderhoudsabonnement 21 april 2020

Het Lekker Duidelijk Onderhoudsabonnement van Opel

Wil jij voor een vast bedrag per maand het beste onderhoud voor jouw Opel? Dat kan met het onderhoudsabonnement van Opel. Zo ben je al vanaf 5 euro per maand verzekerd van Opel onderhoud. Liewes Roden vertelt hier meer over het Lekker Duidelijk Onderhoudsabonnement van Opel.

Hoe werkt het?

Het onderhoudsabonnement van Opel is gemakkelijk: je kiest zelf hoe uitgebreid jouw abonnement is. Op basis van je pakket betaal je een vast bedrag per maand. Heb jij het ideale pakket samengesteld? Dan selecteer je een looptijd. Je kunt kiezen uit 3, 4 of 5 jaar. Vervolgens bepaal je het aantal kilometers per jaar: 10.000, 15.000, 20.000, 30.000 of 40.000 kilometer.

Veilig op pad met jouw onderhouden Opel

Wij werken met door Opel opgeleide monteurs en gebruiken uitsluitend originele Opel-onderdelen. Zo ben je verzekerd van het beste onderhoud aan jouw auto. Het basispakket bestaat uit het verlengen van de fabrieksgarantie. Vanuit het basispakket kun je jouw abonnement upgraden tot en met abonnement vier.

Abonnement 1

Het basisabonnement heb je al vanaf 5 euro per maand. Het basispakket is een verlenging van de fabrieksgarantie op jouw Opel. Zo heb jij een stukje extra zekerheid. Daarnaast is het mogelijk om de module ‘banden’ toe te voegen aan dit pakket. Met deze module is het vervangen van de banden inbegrepen.

Abonnement 2

Abonnement twee is een stukje uitgebreider dan het eerste pakket. Naast de verlenging van de fabrieksgarantie vallen hier alle voorgeschreven onderhoudsbeurten onder. Zo controleren de monteurs onder andere de vloeistoffen, rubbers en lak maar ook de software updates. Daarnaast omvat pakket twee pechhulp, ideaal als je veel onderweg bent.

Abonnement 3

Abonnement drie omvat dezelfde service als pakket één en twee maar dan met de module ‘slijtage’. Met deze module worden versleten onderdelen vervangen als dat nodig is. De vervanging van onder andere de remblokken, remschijven en ruitenwissers zijn dan inbegrepen.

Abonnement 4

Pakket vier is het meest volledige abonnement en bevat onder andere montage en balanceren, vervangen van de banden en eventuele opslag van winterbanden. Met dit volledige pakket kun jij veilig de weg op.

Kies nu jouw onderhoudsabonnement

Wij helpen je graag met het kiezen en samenstellen van het best passende onderhoudsabonnement. Wil je meer informatie? Neem contact met ons op via tel: 050-5016842 of via onderstaand contactformulier en we vertellen je graag meer.

Contact

  • Wij gaan ten allen tijde discreet met je persoonlijke gegevens om. Bij voorbaat dank voor je reactie.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

HomeOnze voorraadNieuwsHet Opel Lekker Duidelijk Onderhoudsabonnement