Dit verandert er in 2020 voor autobezitters 16 december 2019

Dit verandert er in 2020 voor autobezitters

Het nieuwe jaar is weer begonnen. Maar wat betekent dat voor jou als autobezitter? Liewes Roden heeft een aantal veranderingen in 2020 voor jou op een rijtje gezet. Ben jij al op de hoogte?

Bijtelling in 2020

Bijtelling is een regeling voor zakelijke rijders. Als je een auto van de zaak hebt en er jaarlijks meer dan 500 km privé mee rijdt dan betaalt de autobezitter bijtelling. Maar hoe ziet die bijtelling er het komende jaar uit? Voor semi-elektrische, benzine- of dieselauto’s verandert er niets. De bijtelling blijft in 2020 op 22% staan. Lees snel verder wat er verandert voor elektrische auto’s.

Bijtelling voor elektrische auto

Volledig elektrische auto’s hadden in 2019 een bijtellingspercentage van 4%. De komende jaren zal dit percentage flink stijgen tot wel 22% in 2026. In 2020 zal het bijtellingspercentage van elektrische auto’s die minder dan € 45.000 kosten, 8% zijn. Voor deze voertuigen betaal je in 2020 geen BPM en wegenbelasting.

Meer aandacht voor elektrisch rijden

Zoals je al hebt kunnen lezen in onze blog over elektrisch rijden rijden er steeds meer elektrische auto’s rond. Wij verwachten dat dit er in 2020 alleen maar meer zullen worden. Daarom komen er steeds meer laadpalen bij en het wordt aantrekkelijker gemaakt om te kiezen voor een elektrische auto.

Nieuwe Opel-modellen

Een nieuw jaar betekent ook nieuwe auto’s. Welke modellen van Opel kun je bij Liewes Roden verwachten in 2020? Naar verwachting komt in kwartaal 2 van 2020 de nieuwe Opel Corsa-E in de showroom. Lees gauw verder.

De nieuwe Opel Corsa-E

In kwartaal 2 van 2020 komt de nieuwe, volledig elektrische Opel Corsa-E op de markt. Deze elektrische Opel heeft een actieradius van 330 kilometer en laadt tot 80 procent op in 30 minuten. Daarnaast beschikt de Corsa over een standaarduitrusting met onder andere Climate Control, Keyless Start en Cruise control. Kijk hier voor meer informatie over de nieuwe Opel Corsa E.

De nieuwe Opel Corsa

Naast de elektrische variant is er ook de versie met een verbrandingsmotor van de Corsa. Deze Opel heeft een sportieve uitstraling en een 8-traps automaat. Daarnaast beschikt dit model over verkeersbordherkenning, Active lane assist en LED & LED-Matrix koplampen. Lees hier meer over de Opel Corsa.

Liewes Roden in 2020

Benieuwd wat Liewes Roden in 2020 voor jou kan betekenen? Neem contact met ons op.

Contact

  • Wij gaan ten allen tijde discreet met je persoonlijke gegevens om. Bij voorbaat dank voor je reactie.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

HomeOnze voorraadNieuwsDit verandert er in 2020 voor autobezitters