Dienstverlening tijdens coronavirus (COVID-19) 16 maart 2020

Geachte heer/mevrouw,

Als gewaardeerde klant van Liewes Roden vertrouwt u op ons voor uw mobiliteit. Nu ook Nederland volop getroffen wordt door de uitbraak van het Coronavirus (COVID-19), realiseren we ons meer dan ooit hoe belangrijk het is dat wij ook in deze periode uw mobiliteit kunnen garanderen.

In deze onzekere tijden begrijpen wij volledig dat u misschien aarzelt om ons bedrijf te bezoeken. Wij kunnen u verzekeren dat Liewes Roden voorzorgsmaatregelen heeft genomen om uw gezondheid en die van uw dierbaren te beschermen. Graag lichten we toe welke stappen wij genomen hebben om onze dienstverlening te garanderen.

Algemeen:
Wij volgen uiteraard de richtlijnen van het RIVM. Bekijk deze hier .

Dit houdt onder andere in dat we contactloos begroeten en zowel onderling als met u 1,5 meter afstand bewaren. In ons bedrijf hebben we extra aandacht voor het naleven van de hygiëneprocedures. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het extra schoonmaken van de balies, pinapparaten, deurklinken etc.
Wij zien er uiteraard streng op toe dat medewerkers thuisblijven bij klachten van neusverkoudheid, hoesten, keelpijn en/of koorts. Op deze wijze blijven we in staat u onze vertrouwde service te leveren.
Indien u een afspraak heeft om ons bedrijf te bezoeken en u heeft klachten zoals neusverkoudheid, hoesten, keelpijn en/of koorts gaan wij ervan uit dat u dit vooraf aangeeft zodat we een nieuwe afspraak kunnen maken.

Wij willen u er ook op wijzen dat de ingang aan de zijkant van ons bedrijf is gesloten in verband met de hygiëne. U kunt gebruikmaken van de hoofdingang aan de voorzijde van het pand.

Werkplaats:
Onze werkplaats is tijdens deze periode volledig in bedrijf en alleen toegankelijk voor personeel. We hebben voldoende onderdelen op voorraad om uw reparatie en onderhoud professioneel uit te voeren.
Wilt u een afspraak maken voor bijvoorbeeld onderhoud/reparatie/monteren zomerbanden dan kan dit online of telefonisch/whatsapp via 050-5016842 geregeld worden.
Als we aan uw auto werken, nemen we alle voorzorgsmaatregelen in acht. Zo werken we met stuur- en stoelhoezen en desinfecterende middelen.

Verkoop:
We zijn op verschillende manieren bereikbaar als u niet naar ons bedrijf kunt komen. Wij zijn online goed bereikbaar en willen u met plezier helpen bij vragen over een nieuwe of gebruikte auto.
Ons volledige aanbod van nieuwe en gebruikte auto’s kunt u bekijken via onze website en ook kunnen we alles online voor u regelen. U kunt heel gemakkelijk een offerte of proefrit (eventueel aan huis) aanvragen.
Uiteraard kunnen wij uw nieuwe of gebruikte auto ook bij u thuis afleveren als u niet naar ons kunt komen.

U kunt erop rekenen dat al onze medewerkers er alles aan doen om uw mobiliteit te garanderen.

Pas goed op u zelf en op anderen, en we hopen dat deze situatie zo snel mogelijk voorbij is.

HomeOnze voorraadNieuwsDienstverlening tijdens coronavirus (COVID-19)