Opel Vivaro vanaf 2020 ook als elektrische variant 6 november 2019

De nieuwste generatie Opel Vivaro is sinds de zomer van 2019 op de markt en sindsdien erg succesvol gebleken. Vanaf 2020 zal de Opel Vivaro naast het aanbod 1.5 en 2.0 liter turbodieselmotoren ook leverbaar zijn als een volledig elektrische variant. De Opel Vivaro-e wordt leverbaar met twee accugroottes, een 50 kWh-batterij met een actieradius van 200 km en een 75 kWh-batterij met een actieradius van 300 km.

Natuurlijk zal de nieuwe Opel Vivaro-e voorzien zijn van alle luxe en praktisch gebruiksgemak die de brandstofversie van de Opel Vivaro te bieden heeft, denk hierbij aan: Een multifunctionele passagiersbank, voorzien van een doorlaadluik waardoor u lange goederen kunt vervoeren zonder een imperiaal te gebruiken, een uitgebreid aanbod aan rijhulpsystemen, een 180 graden achteruitrijcamera en het Multimedia Navi Pro systeem waarmee u ontspannen naar uw bestemming kunt navigeren via de beste route en waarmee u gemakkelijk uw smartphone kunt verbinden om handsfree te kunnen telefoneren en uw favoriete muziek te streamen.

Het grote voordeel van een elektrische bedrijfswagen is dat u emissievrij onderweg bent en daarom is de nieuwe Opel Vivaro-e ook ideaal voor het verkeer in grote steden. In 2021 volgt er ook een volledig elektrische variant van de Opel Combo en t/m 2024 zal er van elke Opel model naast het aanbod benzine-en dieselmotoren een elektrische variant op de markt komen, dit kan een volledig elektrische variant zijn of een Plug-in Hybride.

Lees meer over de Opel Vivaro
Ga naar Opel Bekijk onze voorraad Plan een werkplaatsafspraak
HomeOnze voorraadNieuwsOpel Vivaro vanaf 2020 ook als elektrische variant

Neem contact met ons op via: