Blog: De mogelijkheden voor het aanschaffen van een nieuwe auto 7 augustus 2019

Blog: De mogelijkheden voor het aanschaffen van een nieuwe auto

Bent u al een tijdje aan het rondkijken voor een nieuwe auto? Maar staat u nog voor het dilemma hoe u dit gaat financieren? Voor de aanschaf van een nieuwe auto zijn verschillende mogelijkheden. U kunt de auto natuurlijk in één keer afbetalen maar er zijn alternatieve opties zoals leasen of een andere manier van financieren. In dit artikel leggen wij u graag de opties van Liewes Roden voor om de keuze makkelijker te maken.

Optie 1: Private lease

Met de Opel Private Lease van Liewes Roden kunt u voor een vast bedrag per maand in een nieuwe auto rijden. Het is mogelijk om als particulier een auto te leasen vanaf € 209,- per maand. Alle kosten zijn inbegrepen, alleen de brandstof betaalt u zelf. Het is mogelijk een Opel te leasen voor een periode van 30, 36, 48 of 60 maanden. Liewes Roden is uw vaste aanspreekpunt voor alles wat met uw auto te maken heeft. U kiest voor een uniek en persoonlijk leasecontract uitgevoerd via Opel Leasing. Liewes Roden is daarbij uw aanspreekpunt voor mogelijke vragen over alles wat met uw auto te maken heeft.

Optie 2: Zakelijke lease

Liever zakelijk rijden? Als zakelijke rijder is het belangrijk om mobiel te zijn. Daarom biedt Liewes Roden naast Private Lease ook de mogelijkheid tot zakelijk leasen. Hierbij heeft u de keuze uit diverse Business en Business Executive modellen van Opel. Zakelijk leasen biedt zekerheid en gemak. Daarnaast kunt u gebruik maken van services zoals 24/7 Opel Pechhulp service en heeft u drie jaar fabrieksgarantie op uw auto. In de blog Zakelijk auto financieren is uitgebreid toegelicht welke manieren er van zakelijk leasen zijn. Neem snel een kijkje!

Optie 3: Opel 2 Go

Wilt u altijd in de nieuwste Opel rijden? Dan is Opel2Go wellicht iets voor u! Hierbij heeft u de keuze om iedere twee, drie of vier jaar in een nieuwe Opel te rijden. U kiest het model dat bij u past en geeft aan hoeveel u denkt te gaan rijden. Tot slot kiest u een looptijd van twee, drie of vier jaar. Na de gekozen looptijd heeft u de keuze om de Opel te houden of om voor een nieuw model te gaan. Ook heeft u de mogelijkheid om de Opel weer in te leveren, maar dat lijkt ons zeer onwaarschijnlijk. Lees er hier meer over.

Optie 4: Opel Huurkoop

Niet in een keer het hele bedrag van een auto betalen, maar wilt u toch dat de wagen echt van uzelf is? Met Opel Huurkoop leent u het aankoopbedrag voor uw auto. Dit bedrag betaalt u in maandelijkse termijnen terug, met een vaste rente. U kunt zelf het type auto kiezen, de looptijd van de financiering bepalen en kiezen voor een eventuele aanbetaling. Vanaf het moment dat u de laatste termijn heeft betaalt bent u eigenaar van de auto! Indien u kiest voor huurkoop met een slottermijn vergeet dan niet dat aan het einde van de looptijd u de slottermijn afbetaalt of herfinanciert. Wilt u meer weten over de aanschaf van een nieuwe auto en de financieringsmogelijkheden? Kom langs in de showroom of neem contact met ons op!

Contact

  • Wij gaan ten allen tijde discreet met je persoonlijke gegevens om. Bij voorbaat dank voor je reactie.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Ga naar Opel Bekijk onze voorraad Plan een werkplaatsafspraak
HomeOnze voorraadNieuwsBlog: De mogelijkheden voor het aanschaffen van een nieuwe auto

Neem contact met ons op via: