APK

Elke personen- of bedrijfsauto in Nederland moet verplicht regelmatig gekeurd worden. Bij deze algemene periodieke keuring (APK) wordt door een ervaren keurmeester gecontroleerd of de auto veilig is en aan alle milieueisen voldoet. Remmen, verlichting, gordels, banden: niets ontkomt aan het oog van de keurmeester. Bij Liewes Roden bent u aan het juiste adres voor de APK van uw auto. Wilt u weten wanneer uw Opel, of ander merk auto gekeurd moet worden? Neem dan contact met ons op en u hoort het meteen.

APK en onderhoud
Een APK is geen onderhoudsbeurt. Er wordt niets gerepareerd of vervangen als dat niet nodig is om de auto goed te keuren. Bij afkeur wordt eerst met u besproken wat de kosten zullen zijn van de noodzakelijke reparatie. Om uw auto ook na de APK in topconditie te houden, is het aan te bevelen direct een grote of kleine onderhoudsbeurt uit te laten voeren. Liewes Roden kan aan de hand van de leeftijd en kilometerstand van uw auto direct vertellen wat er moet gebeuren en wat de te verwachten kosten zijn. U weet dus van tevoren waar u aan toe bent. Vragen? Neem hier contact met ons op.

APK Voor uw Opel

Als uw Opel een benzinemotor heeft, moet deze voor het eerst gekeurd worden als de auto vier jaar oud is. De APK is dan twee jaar geldig en ook de volgende APK heeft een geldigheidsduur van twee jaar. Na acht jaar moet uw Opel jaarlijks worden gekeurd. Heeft uw Opel een dieselmotor, dan is de eerste APK na drie jaar noodzakelijk en is dan een jaar geldig. De APK-keurmeesters van Liewes Roden weten precies waar ze op moeten letten bij de APK van uw Opel en geven u een helder en eerlijk advies over reparatiepunten en eventuele te verwachten kosten. APK voor myOpel leden voor € 19,- all in. Wilt u meer weten over APK voor uw Opel of wilt u meteen een afspraak maken voor de periodieke keuring? Neem dan contact op met onze werkplaatsreceptie.


Afspraak APK
Maak vandaag nog een afspraak met Liewes Roden voor de APK van uw Opel, Opel Bedrijfswagen of ander merk auto. Tip: combineer de APK met een grote of kleine onderhoudsbeurt. Niet alleen scheelt dit in de kosten, ook weet u dan zeker dat uw auto met een nieuwe APK en onderhoudsbeurt weer helemaal klaar is voor duizenden kilometers betrouwbaar rijplezier. Een afspraak maken gaat snel en eenvoudig. Dit kan online of door hier contact op te nemen met onze werkplaatsreceptie.


Onze voorraad Werkplaatsafspraak Contact
HomeOnderhoud & ReparatieAPK

Neem contact met ons op via: