Liewes Roden neemt Autobedrijf H. van Bergen over 10 september 2021

Veel gestelde vragen

Roden, 10 september 2021

Per 1 november 2021 neemt Liewes Roden de activiteiten over van Autobedrijf H. van Bergen aan de Kanaalstraat te Roden. De activiteiten van Autobedrijf H. van Bergen zullen worden verplaatst naar de Ceintuurbaan Noord 133 in Roden waar Liewes Roden verder gaat als Bosch Car service dealer met als specialiteit het onderhoud van alle merken, het verkopen van jonge Europese occasions en nieuwe auto’s.

Sinds enige tijd zijn wij in gesprek met Henk van Bergen, die een waardige opvolger zocht voor zijn klanten en werknemers. In Liewes Roden vond Henk van Bergen de juiste partij en we zijn dankbaar dat hij ons dit vertrouwen geeft.

De medewerkers van Autobedrijf H. van Bergen zijn onderdeel van de overname. Henk van Bergen gaat stoppen met werken en genieten van zijn welverdiende pensioen.
“Onze werkplaats gaan wij uitbreiden met werkplekken en daarbij zijn wij uitgerust met de modernste apparatuur om alle werkzaamheden te kunnen verrichten.”
Als Opel dealer hebben wij te horen gekregen dat Stellantis (het moederbedrijf van Opel) het dealernetwerk gaat herzien en verder gaat met schaalvergroting. Deze schaalvergroting past niet in de visie van Liewes Roden en de overname van Autobedrijf H. van Bergen kwam op het juiste moment.

Liewes Roden gaat verder als een groot universeel autobedrijf met een aanbod van jonge gebruikte auto’s van de populaire merken en het onderhoud van alle merken naast het Opel dealerschap dat per 2023 stopt.
Ook gaat Liewes Roden het CarSelexy label voeren. CarSelexy is een aanbieder van jonge Europese occasions, die niet ouder zijn dan 24 maanden en met een maximale kilometerstand van 30.000 km. Hiermee verbreden wij ons aanbod en gaan wij naast jonge Opel modellen ook andere leuke merken aanbieden.
Het onderhoud gaan we aanbieden via het toonaangevende Bosch Car Service systeem, waarbij we elk merk kunnen onderhouden en repareren. Hierbij kan de klant ook kiezen voor het Liewes Service Plan, waarbij je het onderhoud gemakkelijk per maand kan betalen.

“Wij zullen er alles aan doen om de zeer gewaardeerde klanten en werknemers zich thuis te laten voelen in ons familiebedrijf met dezelfde service en werkwijze die onze huidige klanten en werknemers ook krijgen en verwachten van ons”.
Aldus Hendrik en Laurens Liewes, welke onlangs de aandelen hebben overgenomen van hun vader Wim Liewes.
Met deze aanpassing, samen met onze nieuwe huisstijl, gaat Liewes Roden met vol vertrouwen de toekomst in. met een mooi aanbod van jonge gebruikte auto’s en als topaanbieder van service en onderhoud.

Bekijk hier de veel gestelde vragen

 

Onze voorraad Werkplaatsafspraak Showroom afspraak
HomeNieuwsLiewes Roden neemt Autobedrijf H. van Bergen over

Neem contact met ons op via: