Auto onderhoud uitstellen of overslaan. Kan dat? 5 oktober 2023

Je auto brengt je van A tot Z. Stil staan langs de weg met pech is het laatste wat je wilt. Tijdig en regelmatig onderhoud aan je auto is daarom belangrijk. Zo voorkom je op lange termijn een hoop geld aan reparaties. Wist je dat je dit gewoon met een abonnement voor een vast bedrag per maand kunt afsluiten?

Oké, zoals gezegd is goed onderhoud voor je auto erg belangrijk. De standaard periodieke onderhoudsbeurten zoals de kleine beurt, verlengd de levensduur van je auto en voorkomt ongemakken en hoge reparatiekosten.

Tijdens een onderhoudsbeurt wordt je auto op verschillende belangrijke punten gecontroleerd. Denk aan het verversen van de motorolie, het vervangen van het oliefilter en controle van de accu, verlichting en banden.

Onderhoudsschema van je auto

Elke auto wordt afgeleverd met een onderhoudsschema vanuit de fabrikant. Hierin staan aanbevelingen voor het onderhoud op basis van de leeftijd van de auto en het aantal gereden kilometers. Vraag je je af of het belangrijk is om dit schema op te volgen? Wij antwoorden volmondig ja! Je behoud niet alleen prestaties en levensduur van je auto, maar je behoudt ook je recht voor eventuele garantieclaims.

Betaal je onderhoud per maand

Gelukkig is daar het Liewes Service Plan, een onderhoudsplan voor gebruikte auto’s met een periode van twee jaar. Voor een vast bedrag per maand wordt jouw auto regelmatig en goed onderhouden! En hier heb je veel voordeel van. Onder andere de grote en kleine beurt, APK, voorjaars,- of wintercheck en de Liewes Mobiliteitspas met 24/7 pechhulp zijn inbegrepen.

Meer weten? Bekijk de pagina hier, of bel neem contact met ons op. We adviseren je graag!

Tip van de dag:

  • Rijd op de juiste Bandenspanning!
    • Controleer regelmatig of de banden de juiste spanning hebben. Belangrijk voor je veiligheid maar ook een geluksmomentje voor je portemonnee. Je bespaart namelijk brandstof met een goede bandenspanning.

https://www.liewesroden.nl/kleine-beurt/

https://www.liewesroden.nl/liewes-service-plan/

https://www.liewesroden.nl/onderhoud-reparatie/apk/

https://www.liewesroden.nl/zomerinspectie/

https://www.liewesroden.nl/winterinspectie/

HomeNieuwsAuto onderhoud uitstellen of overslaan. Kan dat?