Geen klus te groot
De Opel Movano
Vanaf (excl. BTW & BPM)
€ 25.899,-

Movano

Profiteer nu van 5 jaar garantie en 5 jaar gratis onderhoud

Geen klus is te groot voor de Opel Movano. Deze bedrijfswagen heeft een comfortabele cabine voor lange dagen achter het stuur en een enorme laadruimte.

Een grote en sterke bedrijfswagen. Voor grote klussen is de Opel Movano uw beste collega. De Opel Movano maakt zijn “Geen klus te groot” dan ook meer dan waar. Deze bedrijfsauto heeft een comfortabele en verstelbare bestuurdersstoel voor lange dagen achter het stuur. De Movano is dankzij de stoelen in de cabine, ergonomisch geplaatste schakelpook en het kantelbare stuur ervoor gemaakt om hele dagen achter het stuur te zitten. Hierdoor krijgt u geen last van rugklachten.

Groots in veel opzichten

Geen enkele klus is te groot. Dankzij de enorme laadruimte en de schuifdeur aan de zijkant van de bedrijfswagen, kunt u veel goederen vervoeren. De Movano is leverbaar in vier lengtes, drie dakhoogtes en met voor- en achterwielaandrijving. De Opel Movano vervoert moeiteloos allerlei ladingen dankzij een maximaal toelaatbaar gewicht (GVW) van maximaal 4,5 ton. Met de handig geplaatste bevestigingsogen kunt u uw lading goed vastzetten.

Veiligheid voor alles

Veiligheid is belangrijk voor grotere bestelwagens. Tussen de cabine en laadruimte is een stevige scheidingswand geplaatst voor veilig vervoer van uw lading. U kunt kiezen voor allerlei extra’s om de veiligheid op de weg te vergroten. Een regensensor en Automatic Lighting Control is optioneel, waarbij de koplampen en ruitenwissers zich aanpassen aan de weersomstandigheden. Ook is de Opel Movano leverbaar met een dodehoekdetectiesysteem, een zijwind-assistent, een rijstrookassistent, parkeersensoren voor en achter en een achteruitrijcamera. Kortom: Er is altijd een Opel Movano samen te stellen naar uw wens.
Contact

  • Wij gaan ten allen tijde discreet met uw persoonlijke gegevens om. Bij voorbaat dank voor uw reactie.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Waarom Opel Movano Daarom Opel Movano

  • Leverbaar met automaat
  • Een onderhoudsinterval van twee jaar of 40.000 kilometer
  • Hogere prestaties, lagere uitstoot
specificaties
Meer info? Download hier de brochure & prijslijst
Onze voorraad

Liewes Roden doet al het mogelijke om te verzekeren dat de inhoud van deze website actueel en correct is, maar aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor verlies of schade als gevolg van het vertrouwen op de inhoud van deze website. Sommige informatie op deze website kan incorrect zijn als gevolg van productwijzigingen die zijn doorgevoerd sinds de betreffende inhoud op de website is geplaatst. Het is mogelijk dat delen van de beschreven of afgebeelde uitrusting alleen tegen meerprijs leverbaar zijn.

HomeModellenMovano

Heb je een vraag?