Geen compromis. Het beste van twee werelden.
Ontdek de nieuwe Opel Grandland X Hybrid-serie
Vanaf
€ 41.449,-
Private lease
€ 529,-

Grandland X Hybrid

Ontdek nu de nieuwe Opel Grandland X Hybrid serie van Opel! Het stoere en elegante uiterlijk gaan perfect samen met de vele hightech functionaliteiten en met een gecombineerd vermogen van 225 PK voor de Opel Grandland X Hybrid en 300 PK voor de Opel Grandland X Hybrid4 levert dat een adembenemende rijbeleving op. Dankzij zijn hybride techniek is de Opel Grandland X Hybrid4 een 4-wiel aangedreven auto in de 4WD rijdmodus. Verder kunt u, zoals u van Opel gewend bent, kiezen uit een reeks luxe extra’s. De Opel Grandland X Hybrid en Hybrid4 worden geleverd met een uitgebreid aantal veiligheidssystemen, zoals een automatisch remsysteem en een optionele 360 graden camera met parkeerassistent. Voor het beste zicht in het donker is de Opel Grandland X leverbaar met Full-LED AFL koplampen. Deze LED lampen passen zich aan de verkeersituatie aan en bewegen zelfs mee in de bochten. Om tegenliggers niet te verblinden is de dit heldere verlichtingssysteem voorzien van automatisch grootlicht.

Comfortabel de weg op

Wilt u rondreizen in optimaal comfort? Dat kan, met de Opel Grandland X. De ergonomische AGR-comfortstoel heeft een gecertificeerd rugvriendelijk design voor een optimaal ontspannen zithouding. Daarnaast is de Opel Grandland X leverbaar met handsfree-achterklep en een winterpakket, deze bevat Stoel- en stuurverwarming, optioneel is er ook nog voorruitverwarming leverbaar, daarmee is ruitenkrabben verleden tijd. Het 8-inch touchscreen met live navigatie, Apple Carplay, Android Auto en met speciale Hybrid-schermen bieden u alle benodigde connectiviteit en informatie tijdens uw rit. Het opladen van de Opel Grandland X Hybrid en Hybrid 4 gaat gemakkelijk via een openbaar oplaadpunt, een speciale thuislader of zelfs via een stopcontact bij u thuis. Aan een publieke AC-laadpaal is de accu van de Opel Grandland X Hybrid & Hybrid4 in ongeveer 1 uur en 50 minuten opgeladen. Via het navigatiesysteem kunt u gemakkelijk naar een oplaadpunt navigeren. Optioneel is de Opel Grandland X Hybrid en Hybrid4 uit te rusten met een 6,6 kW on-board lader.

Indrukwekkend vermogen, extreem zuinig & lage Co2 uitstoot

De grote voordelen van een plug-in hybride zijn: Een laag verbruik, een lage Co2 uitstoot en een groot vermogen. De Opel Grandland X Hybrid levert een gecombineerd vermogen van 225 PK dankzij de krachtige 1.6 turbobenzinemotor met  oor de combinatie van twee elektromotoren (90 kW/109 PK) en een krachtige 1.6 turbobenzinemotor van 200 PK levert de Opel Grandland X Hybrid4 een gecombineerd vermogen van maar liefst 300 PK!  Het gemiddelde brandstofverbruik bedraagt 1,5 liter / 100 km voor de Opel Grandland X Hybrid en 2,2 liter / 100 km (WLTP) voor de Opel Grandland X Hybrid4. De CO2 uitstoot bedraagt slechts 31 gram per kilometer voor de Opel Grandland X Hybrid en 49 gram per kilometer voor de Opel Grandland X Hybrid4. U heeft de keuze uit 4 rijmodi: Elektrisch, Hybride, Sport en 4-wielaandrijving (voor de Opel Grandland X Hybrid4). Er is dus altijd een geschikte rijmodus te vinden en het is mogelijk om tot 42 kilometer (WLTP) volledig elektrisch te rijden met de Opel Grandland X Hybrid en tot 50 kilometer (WLTP) met de Opel Grandland X Hybrid4. Dankzij de optionele on-board lader en het regeneratieve remsysteem, waarbij energie wordt teruggewonnen door het gas los te laten kan de elektrische actieradius tot 10% toenemen. De 8-traps automaat met schakelflippers en de verschillende rijmodi maken van de Opel Grandland X Hybrid en Hybrid4 veelzijdige alleskunners.

Laat u verrassen door de nieuwe Opel Grandland X Hybrid-serie!

Bent u benieuwd naar de adembenemende rijbeleving en de luxe van de nieuwe Opel Grandland X Hybrid-serie? U bent dan van harte welkom in onze showroom om deze stoere en ruime SUV uit te proberen en natuurlijk is een proefrit ook mogelijk.

Contact

  • Wij gaan ten allen tijde discreet met je persoonlijke gegevens om. Bij voorbaat dank voor je reactie.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Waarom Grandland X Hybrid Daarom Grandland X Hybrid

  • Lage CO2 uitstoot & extreem zuinig
  • Totaal vermogen van 300 PK
  • 4 Rijmodi: Electric, Hybrid, AWD & Sport
Standaarduitrusting
Meer info? Download hier de brochure & prijslijst

Liewes Roden doet al het mogelijke om te verzekeren dat de inhoud van deze website actueel en correct is, maar aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor verlies of schade als gevolg van het vertrouwen op de inhoud van deze website. Sommige informatie op deze website kan incorrect zijn als gevolg van productwijzigingen die zijn doorgevoerd sinds de betreffende inhoud op de website is geplaatst. Het is mogelijk dat delen van de beschreven of afgebeelde uitrusting alleen tegen meerprijs leverbaar zijn.

HomeModellenGrandland X Hybrid

Neem contact met ons op via: