Nu met €2000,- voorraadkorting!
De Opel Crossland X
Nu vanaf
€ 20.999,-
Private lease
€ 319,-

Crossland X

Nu met € 2000,- voorraad korting + 1,99% financiering

Altijd en overal op uw gemak met de Opel Crossland X, in deze compacte en toch ruime SUV bent u verzekerd van een prettige rit, zeker wanneer u kiest voor de Crossland X met automaat.
Opels nieuwste cross-over heeft het beste van twee werelden: Een comfortabele en hoge zit, ruim interieur, soepel manoeuvreren over verschillende terreinen en wel 410 liter
kofferruimte (de achterbank is verstelbaar om meer zit-laadruimte te creëren). Daarnaast is de Opel Crossland X makkelijk te besturen en zit hij vol met premium-innovaties zoals het
IntelliLink systeem, te besturen via Apple Carplay™ of Android Auto™. Aan de buitenkant wordt luxe verder doorgezet in zijn look door chromen accenten en zilverkleurige dakrails.
Deze stoere SUV is 4 meter en 21 centimeter lang en is daarom perfect voor verschillende
hobby’s, gezinsgrootten, en ga zo maar door! U kunt de Opel Crossland X vrijblijvend uitproberen in onze showroom, of neem contact met ons op voor meer informatie

Veiligheid in elke hoek!

Of u nou boodschappen doet, naar uw werk rijdt óf een dag met uw gezin op pad gaat, uw Opel Crossland X staat altijd voor u klaar. Om dit extra veilig te laten verlopen bevat de Opel Crossland X optioneel diverse state-of-art rijhulpsystemen, zoals:
● Automatisch noodremsysteem: Het systeem signaleert voetgangers met voetgangersdetectie (tot 30 km/u) en remt automatisch voor u af. Bij hogere snelheden wordt de afstand tot uw voorgangers gemeten en wordt u bij onveilige afstanden gewaarschuwd.
● Advanced park assist II : Bij het inparkeren scant Advanced park assist II of de parkeerplek groot genoeg is, u laat uw handen los, het stuur gaat automatisch en u hoeft alleen nog maar het gaspedaal te besturen. Bij het uitrijden maakt de Crossland X gebruik van een 180 ° achteruitrijcamera waardoor u gerust uw parkeerplek kunt verlaten!
● Led verlichting met AFL: Goed zicht is ontzettend belangrijk, zeker in het donker, of bij slecht weer. De LED-verlichting zorgt voor 30% helderder zicht, scant tegenliggers en dimt automatisch wanneer dit nodig is. Zo geniet u van optimaal zicht, ook in het donker!

Motoren

De Opel Crossland X is leverbaar in verschillende pittige benzine- en dieselmotoren, variërend van 82 tot 130 PK. U heeft ook de keuze uit een handgeschakelde versnellingsbak of een soepel schakelende 6-traps automatische versnellingsbak.

Extra optie, head-up display

Alle informatie die u wilt zien, terwijl uw ogen op de weg blijven? Dat kan, met Opels head-up display. Een klein scherm bovenop uw dashboard die u verteld hoe snel u rijdt, wat de maximale snelheid is, of informatie vanuit uw navigatiesysteem. En dat alles in uw kijkrichting!

 

 

Post from RICOH THETA. – Spherical Image – RICOH THETA
Contact

  • Wij gaan ten allen tijde discreet met uw persoonlijke gegevens om. Bij voorbaat dank voor uw reactie.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Waarom Opel Crossland X Daarom Opel Crossland X

  • Praktisch
  • Zuinige motoren
  • Luxe veiligheidssystemen
Standaarduitrusting Opel Crossland X
Meer info? Download hier de brochure & prijslijst
Onze voorraad

Liewes Roden doet al het mogelijke om te verzekeren dat de inhoud van deze website actueel en correct is, maar aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor verlies of schade als gevolg van het vertrouwen op de inhoud van deze website. Sommige informatie op deze website kan incorrect zijn als gevolg van productwijzigingen die zijn doorgevoerd sinds de betreffende inhoud op de website is geplaatst. Het is mogelijk dat delen van de beschreven of afgebeelde uitrusting alleen tegen meerprijs leverbaar zijn.

HomeModellenCrossland X