De feiten spreken voor zich
De Opel Combo
Vanaf (excl. BTW & BPM)
€ 13.449,-

Combo

Het visitekaartje van uw bedrijf is uw bedrijfswagen. Comfort en gemak zijn de belangrijkste eigenschappen van de Opel Combo. De nieuwe Combo heeft slimme veiligheidssystemen die uw reis comfortabeler en veiliger maken. Optioneel kunt u kiezen voor een Adaptieve Cruise Control waarbij de snelheid van de auto een vaste afstand op uw voorligger aanhoudt, maar ook voor een automatische noodremhulp of een waakzaamheidsassistent. Met vijftien opbergvakken in de cabine maar ook een aantal in de laadruimte, kunt u al uw eigendommen kwijt. Bovendien is de Opel Combo leverbaar met een 8-traps automaat, hierdoor kunt u nóg ontspannener op weg.

Maak uw werk gemakkelijker

De Opel Combo is alles in één. Het is uw bedrijfswagen, maar ook uw kantoorruimte. In de cabine kunt u optioneel een inklapbare passagiersstoel gebruiken als tafel voor een laptop. De Opel Combo kunt u aanpassen aan al uw wensen.

Kies uw uitvoering

De nieuwe Combo is beschikbaar in de Selection en Edition uitvoering. De praktische Selection is van alle gemakken voorzien, een sterke basis die u verwacht van een goede bedrijfswagen. De comfortabele Edition bevat standaard een schuifdeur aan de rechterkant zodat u uw lading gemakkelijk in de wagen kunt tillen.

Ontdek de Opel Combo

Kies de Opel Combo die bij u past. Wij helpen u graag bij het samenstellen van uw ideale Opel Combo, ook als u opzoek bent naar inrichting voor uw Opel Combo bent u bij ons aan het juiste adres. Ervaar de Opel Combo zelf tijdens een proefrit en bekijk de vele mogelijkheden. U bent van harte welkom!
Contact

  • Wij gaan ten allen tijde discreet met uw persoonlijke gegevens om. Bij voorbaat dank voor uw reactie.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Waarom Opel Combo Daarom Opel Combo

  • Tot 15 praktische opbergvakken
  • Multimedia Navi Pro met 8-inch touchscreen
  • In de laadruimte passen 2 euro-pallets
  • Leverbaar met automaat
Standaarduitrusting
Meer info? Download hier de brochure & prijslijst
Onze voorraad

Liewes Roden doet al het mogelijke om te verzekeren dat de inhoud van deze website actueel en correct is, maar aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor verlies of schade als gevolg van het vertrouwen op de inhoud van deze website. Sommige informatie op deze website kan incorrect zijn als gevolg van productwijzigingen die zijn doorgevoerd sinds de betreffende inhoud op de website is geplaatst. Het is mogelijk dat delen van de beschreven of afgebeelde uitrusting alleen tegen meerprijs leverbaar zijn.

HomeModellenCombo

Heb je een vraag?