Nu met €2000,- voorraadkorting!
De Nieuwe Opel Astra
Nu vanaf
€ 26.149,-
Private lease
€ 339,-

Astra 5-deurs

Innovatief & Dynamisch

De nieuwe Opel Astra 5-deurs oogt dynamisch en is zeer geschikt al gezinsauto. In het royale
interieur voelt iedereen zich thuis en met keuze uit vele luxe opties is er voor ieder wat wils. De nieuwe Opel Astra onderscheidt zich op het gebied van efficiëntie en techniek die je normaal gesproken alleen in hogere segmenten tegenkomt. Misschien wel het beste voorbeeld hiervoor zijn de IntelliLux Matrix LED koplampen, dit fantastische lichtsysteem filtert tegenliggers uit het grootlicht beeld, waardoor u altijd het beste zicht heeft en uw tegenliggers niet verblind worden. De Opel Astra is niet voor niets al jaren één van de meest geliefde Opel modellen.

Luxe toptechniek & comfort

Geef uw leven een upgrade. Dankzij de flexibel in te delen bagageruimte en de lage tildrempel wordt het in- en uitladen eenvoudig. Daarnaast is de nieuwe Astra voorzien van AGR-comfortstoelen. Deze premium stoelen zijn ontworpen door Opel zelf en bevatten extra comfortvoorzieningen zoals: massage- en geheugenfuncties en ventilatie. De AGR stoelen zijn maar liefst op achttien manieren verstelbaar en hebben bovendien aangepaste zijsteunen. Alle ergonomische kenmerken van deze stoelen maken dat de Opel stoelen een AGR-keurmerk hebben opgeleverd. U kan comfortabel op reis! Verder beschikt de nieuwe Opel Astra over vele luxe techniek, denk hierbij onder andere aan: Een botswaarschuwingsysteem met automatische noodremfunctie, een frontcamera die andere voertuigen en voetgangers herkent, een automatische parkeerassistent, een adaptieve cruise control met een functie voor filerijden, LED koplampen, IntelliLux Matrix LED koplampen, een verwarmbare voorruit, AGR-comfortstoelen met massage, verwarming- en ventilatiefunctie, een Bose premium geluidssysteem en het nieuwe Multimedia Navi Pro infotainment systeem met live updates.

Volledig nieuwe motoren

Een laag verbruik, snelle reactie en soepel rijgedrag dankzij innovatieve motortechniek. De volledig nieuwe motoren voor de nieuwe Opel Astra zijn perfect samengesteld op zijn lagere gewicht en hebben de beste verbruiks- en uitstootcijfers in zijn klasse. De nieuwe Opel Astra is leverbaar in verschillende benzine-en dieselmotoren met vermogens variërend van 105 t/m 145 PK. De 1.4 turbo motor (145 PK) is standaard gekoppeld aan een traploze automaat (CVT) met 7 voorgeprogrammeerde versnellingen, deze nieuwe automaat zorgt voor een hele soepele overbrenging. De 1.5 diesel (122 PK) is optioneel leverbaar met een nieuwe 9-traps automaat. Ook op het gebied van rijbeleving onderscheidt de nieuwe Opel Astra zich, dankzij het nieuwe sportonderstel met Watt-Link achterwielophanging en speciale schokdempers levert de nieuwe Opel Astra u als bestuurder een nóg betere wegligging en nóg meer rijplezier.

Overtuig uzelf

Bent u klaar voor een proefrit? Ervaar de nieuwe Opel Astra en zijn mooie techniek zelf en kom langs in onze showroom. Natuurlijk kunt u ook vrijblijvend contact met ons opnemen voor vragen. U bent van harte welkom!

Post from RICOH THETA. – Spherical Image – RICOH THETA
Contact

  • Wij gaan ten allen tijde discreet met uw persoonlijke gegevens om. Bij voorbaat dank voor uw reactie.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Waarom Opel Astra 5-deurs Daarom Opel Astra 5-deurs

  • Meest efficiënte motoren in zijn klasse
  • Super helder zicht met LED & LED-Matrix koplampen
  • Perfecte mix tussen comfort & sportiviteit
Standaarduitrusting
Meer info? Download hier de brochure & prijslijst
Onze voorraad

Liewes Roden doet al het mogelijke om te verzekeren dat de inhoud van deze website actueel en correct is, maar aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor verlies of schade als gevolg van het vertrouwen op de inhoud van deze website. Sommige informatie op deze website kan incorrect zijn als gevolg van productwijzigingen die zijn doorgevoerd sinds de betreffende inhoud op de website is geplaatst. Het is mogelijk dat delen van de beschreven of afgebeelde uitrusting alleen tegen meerprijs leverbaar zijn.

HomeModellenAstra 5-deurs

Heb je een vraag?