Alleen uit voorraad leverbaar
Opel Ampera-e
Nu vanaf
€ 34.149,-
Private lease
€ 539,-

Ampera-e

De Opel Ampera-e combineert een grote volledig elektrische actieradius, met modernste techniek en uitstekende rijeigenschappen. De Opel Ampera-e beschikt over een elektromotor met 150 kW (204 pk), een batterijcapaciteit van 60 kWh en een indrukwekkende actieradius van 423 km (WLTP). De tijd dat een elektrische auto alleen voor korte ritjes bedoeld was, is dus definitief voorbij.

High-tech

De Opel Ampera-e is standaard rijk uitgerust met onder andere stoel-en stuurverwarming, een 10,2 inch touchscreen met smartphone-integratie via Apple Carplay en Android Auto, een draadloze telefoonoplader, een actieve rijstrookassistent, keyless entry, parkeersensoren voor en achter, Led achterlichtunits, Xenon koplampen en een uitgebreid aanbod veiligheidssystemen met onder andere voetgangersdetectie en een automatisch noodstopsysteem.

Actieradius & gebruiksgemak

Naast zijn grote actieradius van 423 km biedt de Opel Ampera-e ook diverse mogelijkheden om snel en gemakkelijk de accu op te laden. Via een huiselijk stopcontact (ca. 2.3 kW) laadt u circa 6 km bereik per 30 minuten bij, via een laadstation voor thuis (ca. 4.6 kW) laadt u circa 12 km bereik bij per 30 minuten en via een publieke snellader (50 kW+) laadt u 150 km bereik in 30 minuten bij. Daarnaast biedt de Opel Ampera-e diverse handige mogelijkheden om het laden in te plannen en gemakkelijk een oplaadpunt in de buurt te vinden.

Ontdek de Opel Ampera-e nu zelf!

Ervaar het rijplezier en de indrukwekkende innovaties van de Opel Ampera-e. U bent van harte welkom in onze showroom om de Ampera-e uitgebreid te bekijken en natuurlijk is een proefrit ook mogelijk.
Alleen nog uit voorraad leverbaar

HomeModellenAmpera-e