Minder normaal. Meer Mokka.
De nieuwe Opel Mokka-e
Nu vanaf
€ 35.399,-
Private lease
€ 450,-

Nieuwe Mokka-e

Robuust, modern, Duitse techniek en 100% elektrisch!

De nieuwe Opel Mokka is efficiënter en moderner dan ooit tevoren! De nieuwe generatie van de bestseller komt meteen vanaf de introductie als volledig elektrische Opel Mokka-e op de markt. De nieuwe Opel Mokka-e is een blikvanger en heeft een compleet nieuw ontwerp, volgens de nieuwe designfilosofie van Opel. Wat daarbij meteen in het oog springt is het nieuwe familiegezicht van Opel. De nieuwe Vizor grille loopt over de breedte van de auto, met daarin de nieuwe IntelliLux LED Matrix koplampen en het Opel logo verwerkt.

Luxe interieur

Naast het nieuwe exterieurdesign, is ook het interieurdesign compleet nieuw. Wat meteen opvalt is de nieuwe Pure Panel cockpit. Deze is optioneel voorzien van een 10 inch infotainmentscherm en een 12 inch digitaal instrumentarium die in elkaar overlopen. Verder oogt het design van de middenconsole bijzonder opgeruimd. De fysieke knoppen voor het infotainmentsysteem en de Climate control zijn elegant geïntegreerd in het dashboard.

Innovatieve technologie

De nieuwe Opel Mokka zit vol met technologieën die normaal gesproken alleen maar in hogere segmenten verkrijgbaar waren. De beste voorbeelden hiervan zijn de adaptieve IntelliLux LED Matrix-koplampen, Adaptive Cruise control met start/stop functie en de comfortstoelen met massagefunctie, die naar wens te bestellen zijn met alcantara of lederen bekleding. Dankzij de nieuwe IntelliLux LED matrix-koplampen kunt u constant met grootlicht rijden, zonder het overige verkeer de verblinden. Dat betekend optimaal zicht in elke situatie.

Groot rijbereik

De elektromotor van de nieuwe Opel Mokka-e levert een vermogen van 100 kW (136 PK) en een maximumkoppel van 260 Nm, dat direct vanuit stilstand beschikbaar is. Hierdoor bent u nóg wendbaarder en sneller op weg. U heeft als bestuurder de keuze uit de rijmodi Normal, Eco en sport, waarmee u het weggedrag naar wens kunt aanpassen. De elektriciteit wordt opgeslagen in een 50kWh-accupakket die in de bodem van de auto zit verwerkt. De voorlopige actieradius van de Opel Mokka-e is vastgesteld op 322 km (WLTP). Het opladen van het auto kan op allerlei manieren, door middel van een 1-fase aansluting tot en met een 11kW 3-fasen aansluting. Alle uitvoeringen van de Opel Mokka-e zijn geschikt voor snelladen. Het snelladen gaat met een snelheid tot 100 kW, hierdoor is de batterij in 30 minuten tot 80% opgeladen.
Naast de volledig elektrische Opel Mokka-e, is de nieuwe Opel Mokka ook leverbaar met efficiënte benzine-en dieselmotoren

Meer info over de Opel Mokka

Veelzijdig

Dankzij zijn lengte van 4,15 meter, is de Opel Mokka een echte alleskunner. Hij is wendbaar in de stad en veilig en comfortabel op lange afstanden. Door de grote wielbasis en korte overhangen, zowel voor als achter, is het interieur van de Opel Mokka bijzonder ruim voor alle inzittenden inclusief bagage. De bagageruimte praktisch in te delen met een dubbele laadvloer en een volume van 350 liter. De achterbank kan in twee delen (60/40) neergeklapt worden, waardoor er in een handomdraai extra ruimte ontstaat voor grotere spullen.

Ontdek de nieuwe Opel Mokka!

Bent u klaar om uzelf te overtuigen van de nieuwe Opel Mokka-e? Begin 2021 verwachten wij de nieuwe Opel Mokka in de onze showroom. Naast een elektrische variant, wordt de nieuwe Opel Mokka ook leverbaar met efficiënte benzine-en dieselmotoren, verdere details en prijzen worden op een later moment bekend gemaakt.

Meer weten? Download onze Brochures & Prijslijst
Onze voorraad
HomeModellenNieuwe Mokka-e

Neem contact met ons op via: