Nu te bestellen
De nieuwe Opel Mokka
Nu vanaf
€ 26.299,-
Private lease
€ 359,-

Nieuwe Mokka

Moderne Duitse techniek, robuust, sportief & efficiënt!

De nieuwe Opel Mokka is efficiënter en moderner dan ooit tevoren! De nieuwe generatie van de bestseller komt meteen vanaf de introductie als volledig elektrische Opel Mokka op de markt. De nieuwe Opel Mokka is een blikvanger en heeft een compleet nieuw ontwerp, volgens de nieuwe designfilosofie van Opel. Wat daarbij meteen in het oog springt is het nieuwe familiegezicht van Opel. De nieuwe Vizor grille loopt over de breedte van de auto, met daarin de nieuwe IntelliLux LED Matrix koplampen en het Opel logo verwerkt.
Naast het nieuwe exterieurdesign, is ook het interieurdesign compleet nieuw. Wat meteen opvalt is de nieuwe Pure Panel cockpit. Deze is optioneel voorzien van een 10 inch infotainmentscherm en een 12 inch digitaal instrumentarium die in elkaar overlopen. Verder oogt het design van de middenconsole bijzonder opgeruimd. De fysieke knoppen voor het infotainmentsysteem en de Climate control zijn elegant geïntegreerd in het dashboard.

Innovatieve technologie

De nieuwe Opel Mokka zit vol met technologieën die normaal gesproken alleen maar in hogere segmenten verkrijgbaar waren. De beste voorbeelden hiervan zijn de adaptieve IntelliLux LED Matrix-koplampen, Adaptive Cruise control met start/stop functie en de comfortstoelen met massagefunctie, die naar wens te bestellen zijn met alcantara of lederen bekleding. Dankzij de nieuwe IntelliLux LED matrix-koplampen kunt u constant met grootlicht rijden, zonder het overige verkeer de verblinden. Dat betekend optimaal zicht in elke situatie.

Veelzijdig

Dankzij zijn lengte van 4,15 meter, is de Opel Mokka een echte alleskunner. Hij is wendbaar in de stad en veilig en comfortabel op lange afstanden. Door de grote wielbasis en korte overhangen, zowel voor als achter, is het interieur van de Opel Mokka bijzonder ruim voor alle inzittenden inclusief bagage. De bagageruimte praktisch in te delen met een dubbele laadvloer en een volume van 350 liter. De achterbank kan in twee delen (60/40) neergeklapt worden, waardoor er in een handomdraai extra ruimte ontstaat voor grotere spullen.

Motoren van de nieuwste generatie

De nieuwe Opel Mokka is leverbaar met een aanbod levendige en zeer efficiënte benzine- en dieselmotoren. De 1.2 turbo benzinemotor is leverbaar met een vermogen van 100 PK en 205 Nm aan koppel, in combinatie met een handgeschakelde zesversnellingsbak. De sterkere variant van de 1.2 turbo benzinemotor levert 130 PK en 230 Nm aan koppel, die naar wens is te combineren met een handgeschakelde zesversnellingsbak of met een 8-traps automaat. Daarnaast is er ook nog een zeer efficiënte  1.5 dieselmotor leverbaar. Deze levendige dieselmotor levert een vermogen van 110 PK en 250 Nm aan koppel, in combinatie met een handgeschakelde zesversnellingsbak.

De nieuwe Opel Mokka is ook leverbaar als volledig elektrische Opel Mokka-e.

Meer info over de Opel Mokka-e

Ontdek de nieuwe Opel Mokka!

De nieuwe Opel Mokka is ook leverbaar als sportieve GS Line uitvoering. Deze sportieve topuitvoering is te herkennen aan de rode accenten in en rond de auto, zwarte hemelbekleding, speciale GS Line stoelbekleding, zwarte in plaats van verchroomde exterieurdetails en aan de zwarte Opel Vizor.

Bent u klaar om uzelf te overtuigen van de nieuwe Opel Mokka? Plan een proefrit via deze website en ervaar dit nieuwe model van Opel.

Meer weten? Download onze Brochures & Prijslijst
Onze voorraad
HomeModellenNieuwe Mokka

Heb je een vraag?