Opel Crossland X & Opel Grandland X
Gratis Navigatie update

Gratis navigatieupdate Opel Crossland X & Grandland X

Als MyOpel lid profiteert u van veel voordelen, een van deze voordelen is dat u als Opel Crossland X of Opel Grandland X rijder kunt profiteren van gratis kaartupdates voor uw navigatiesysteem. Wanneer uw auto is voorzien van het Navi 5.0 IntelliLink systeem beschikt deze 5 jaar lang en 4 keer per jaar van gratis kaartupdates. Deze kaartupdates kunt u downloaden via uw MyOpel account en door middel van een USB stick installeren in uw auto.

Het downloaden en installeren gaat in de volgende stappen:

  • Log in op uw MyOpel account, of maak een account aan.
  • Download de meest recente kaartversie vanuit uw MyOpel omgeving. (Deze kunt u vinden in het hoofdmenu zodra u bent ingelogd.)
  • Pak het gedownloade bestand (Zip) uit met het programma 7-Zip. Dit programma kunt u gratis downloaden (Windows) en gebruiken. Een alternatief voor 7-Zip is het programma WinZip, hier zijn mogelijk kosten aan verbonden.
  • Kopieer de uitgepakte bestanden naar uw USB-stick. (Minimaal 16 GB vrij geheugen & geformatteerd via FAT-32 Filesystem)
  • Plaats de USB stick in de USB aansluiting van uw auto. Bij de Opel Crossland X gebruikt u de bovenste USB aansluiting, bij de Opel Grandland X bevindt de USB aansluiting zich in de middenconsole.
  • Volg de instructies op het scherm en selecteer het bestand ”map-eur” op het scherm.
  • De update gaat van start. Deze zal 45 minuten tot 1 uur in beslag nemen. Zorg ervoor dat de motor van de auto draait en verwijder de USB Stick niet tijdens het updaten!
  • Wanneer de update is afgerond bevestigt u de melding op het scherm om het systeem opnieuw op te laten starten en verwijdert u de USB stick uit de USB aansluiting.

In de onderstaande video’s leggen wij u stap voor stap uit hoe zelf de kaartupdate kunt downloaden en installeren in uw auto en hoe u MyOpel kunt gebruiken. Wij kunnen de update ook gratis voor u uitvoeren als er onderhoud wordt uitgevoerd aan uw auto. Zo bent u altijd met de meest recente navigatiekaarten onderweg.

Kant en klaar opsturen?

Uiteraard kunnen wij ook voor u een kant en klare USB stick + de nieuwste versie toe sturen. U ontvangt deze USB stick dan na betaling samen met een handleiding en u hoeft deze alleen nog in de USB poort in de auto te doen en de instructies op het scherm te volgen. Hoe makkelijk is dat? De kosten hiervan zijn € 25,- incl. verzendkosten. U kunt hieronder online betalen en daaronder uw gegevens invullen. Wij zorgen dat deze binnen een paar dagen bij u thuis komt en helpen u online waar nodig.

Betalen via iDeal

Contact

  • Wij gaan ten allen tijde discreet met uw persoonlijke gegevens om. Bij voorbaat dank voor uw reactie.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
HomeGratis navigatieupdate Opel Crossland X & Grandland X