Wij doen alles voor uw auto.

Bosch Car Service

Vanaf 1 november 2021 is Liewes Roden een Bosch Car Service Autobedrijf dat gespecialiseerd in het complete onderhoud en de reparatie van alle merken auto’s en de verkoop van jonge Europese occasions.

Bosch Car Service bestaat al sinds 1921 en beschikt  over veel ervaring, kennis en expertise voor wat betreft onderhoud en reparatie van alle merken auto’s. Het is dan ook niet voor niks het grootste merkonafhankelijke werkplaatsnetwerk ter wereld.  Dit wereldwijde netwerk bestaat uit meer dan 15.000 bedrijven in 150 landen. In Nederland zijn meer dan 400 Bosch Car Service Autobedrijven aangesloten bij dit netwerk, dat samenwerkt met het merk Bosch. Bosch Car Service is dan ook niet voor niks koploper in de markt van onafhankelijke autobedrijven.

Liewes Roden Bosch Car Service

Service

Als Bosch Car Service Autobedrijf biedt Liewes Roden compleet onderhoud en reparatie. Niet alleen voor jouw privéauto maar ook voor bedrijfsauto’s, elektrische en hybride auto’s, lease-auto’s en zelfs trailers en aanhangers.  

Het is bij ons vanzelfsprekend dat je kunt beschikken over vervangend vervoer ( €10,- per dag en 100 km vrij) zolang de auto bij ons in onderhoud is of wordt gerepareerd. Bij het maken van een afspraak kun je aangeven of je gebruik wilt maken van een auto. Woon je dichtbij? Leen dan een van onze fietsen!

Het is bij een Bosch Car Service Autobedrijf heel normaal om de klant te informeren over onverwachte kosten bij een onderhoudsbeurt of wanneer een reparatie wat duurder uitvalt. Zodra wij denken dat de rekening hoger wordt dan in eerste instantie gedacht, nemen we altijd contact met je op voor overleg.

Maak nu een afspraak

Fabrieksgarantie

Wanneer je een auto met een nog geldige fabrieksgarantie bij ons laat onderhouden, behoudt de auto deze garantie. Zelfs wanneer je de auto ergens anders hebt gekocht. In de werkplaats van Liewes Roden wordt – als Bosch Car Service Autobedrijf – uitsluitend gewerkt met originele kwaliteitsonderdelen en dat doen we altijd volgens de richtlijnen en voorschriften van de fabrikant. Daarmee voldoen we aan de voorwaarden voor het behoud van de fabrieksgarantie.

Alles onder één dak

Als Bosch Car Service Autobedrijf bieden we meer dan alleen reparatie en onderhoud van alle merken auto’s. Je kunt ook bij ons terecht voor autofinanciering, autoverzekering en pechhulp. Daarnaast hebben we een ruime voorraad aan gebruikte auto’s te koop. We zijn zelfs gespecialiseerd in jonge Europese occasions met een lage kilometerstand met het CarSelexy-label.

BOVAG-gecertificeerd

Ons autobedrijf is volledig  BOVAG-gecertificeerd en daarmee bezitten we een algemeen geaccepteerd kwaliteitskeurmerk. Wij kunnen daardoor altijd rekenen op ondersteuning van het kennis- en adviescentrum van BOVAG. Voor onze klant betekent het vooral dat we een betrouwbaar bedrijf zijn waar service en kwaliteit hoog in het vaandel staan.

HomeBosch Car Service