Voorraadkorting

bij Liewes Roden

Movano

Profiteer nu van veel voordeel op een nieuwe Opel Movano

De Opel Movano

Een grote en sterke bedrijfswagen, dat is de Opel Movano. De Opel Movano maakt zijn “No  Job Too Big” dan ook meer dan waar. Deze bedrijfsauto heeft een comfortabele en  verstelbare bestuurdersstoel voor lange dagen achter het stuur. De Movano is dankzij de  stoelen in de cabine, ergonomisch geplaatste schakelpook en het kantelbare stuur gemaakt  om hele dagen achter het stuur te zitten.

No Job Too Big

Geen enkele klus is te groot voor de Opel Movano. Dankzij de enorme laadruimte en de  schuifdeur aan de zijkant van de bedrijfswagen, kunt u veel goederen vervoeren. De  Movano is leverbaar in vier lengtes, drie dakhoogtes en met voor- en achterwielaandrijving.  Met de Opel Movano kunt u moeiteloos ladingen vervoeren, dankzij een maximaal  toelaatbaar gewicht (GVW) van maximaal 4,5 ton. Met de slim geplaatste bevestigingsogen  kunt u uw lading goed vastzetten.

Veiligheid voor alles

Uiteraard staat veiligheid voorop. Tussen de cabine en laadruimte is een stevige  scheidingswand geplaatst voor veilig vervoer van uw lading. U kunt kiezen voor allerlei  extra’s om de veiligheid op de weg te vergroten. Een regensensor en Automatic Lighting  Control is optioneel, waarbij de koplampen en ruitenwissers zich aanpassen aan de  weersomstandigheden. Kortom: genoeg opties in de Opel Movano!

Waarom kiest u voor de Opel Movano:

● Geschikt voor lange dagen achter het stuur;
● Grote laadruimte en schuifdeur aan de zijkant van de wagen;
● Praktische bedrijfswagen;
● Comfortabel en veilig.

Wij laten u graag de Opel Movano zien

Kwaliteit, service en aandacht staan voorop bij Liewes Roden. Wij helpen u graag om de perfecte bedrijfswagen te vinden voor uw bedrijf. U kunt onze bedrijfswagens zowel leasen  als kopen. Wilt u meer weten over de mogelijkheden? Neem contact met ons op of maak een afspraak voor een bezoek aan ons bedrijf.

Contact

  • Wij gaan ten allen tijde discreet met uw persoonlijke gegevens om. Bij voorbaat dank voor uw reactie.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Bekijk hieronder onze voorraad en vraag online een offerte aan.

  • Lengte 1, Hoogte 1
  • Airconditioning
  • Cruise control
  • 2.3 Diesel (135pk)
Nu voor
€ 25.899,-
Vraag online een offerte aan
Onze voorraad
Disclaimer

Vraag naar de voorwaarden

HomeActiesMovano

Heb je een vraag?