Voorraadkorting

bij Liewes Roden

Combo

Profiteer nu van veel voordeel op een nieuwe Opel Combo

De Opel Combo

Comfort en gemak zijn de belangrijkste eigenschappen van de Opel Combo. De Opel Combo beschikt over innovatieve assistentiesystemen die uw rit een stuk  comfortabeler maakt. U kunt kiezen uit een groot aantal extra’s waardoor u de auto  compleet kunt aanpassen naar de behoefte van uw bedrijf.

Maak uw werk gemakkelijker met de Opel Combo

De Opel Combo is er in twee versies, namelijk als 4,4 meter lange standaardversie en de  4,75 meter versie. ​Met zijn lange laadruimte, voldoet de Combo aan al uw eisen. Ondanks  een zware lading, blijft de Combo ontzettend wendbaar. Maak uw werk gemakkelijker met  deze bedrijfswagen.

Kies uw uitvoering

De Opel Combo is leverbaar in verschillende uitvoeringen. Daarmee kunt u de bedrijfsauto  kiezen die bij uw bedrijf past. Zo heeft de Selection heeft een zeer comfortabele  werkruimte. Bij de Edition kiest u voor een aantal extra gemakken zoals standaard  airconditioning en een brede schuifdeur aan de rechterkant. Bent u veel onderweg? Dan is  de Innovation uitvoering met meer luxe en een stijlvolle uitstraling een uitstekende  keuze. Voor welke uitvoering u ook kiest: de Combo is een uitstekende investering voor de  toekomst van uw bedrijf.

Belangrijkste eigenschappen Opel Combo:

● Comfort en gemak   ● Beschikbaar in verschillende uitvoeringen   ● Grote keuze aan extra opties

Wij helpen u graag

Bij Liewes Roden staat persoonlijke aandacht centraal. In ons familiebedrijf ​kennen we u bij  naam en niet als nummer. Of u nu komt voor onderhoud, onderdelen of aanschaf van een  nieuwe auto. Onze medewerkers helpen u graag, zowel online als bij ons in het bedrijf. Persoonlijke service en een hoge kwaliteit.  Daar staan wij voor.

Contact

  • Wij gaan ten allen tijde discreet met uw persoonlijke gegevens om. Bij voorbaat dank voor uw reactie.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Bekijk hieronder onze voorraad en vraag online een offerte aan.

  • Airconditioning
  • Lengte 1, Hoogte 1
  • Cruise control
  • Radio met Bluetooth (telefoon)
Profiteer nu van veel voordeel op een nieuwe Opel Combo.
Nu voor
€ 14.649,-
Offerte op maat?
Onze voorraad
Disclaimer

Deze kortingsactie is alleen geldig op de Edition/Innovation uitvoering. Vraag naar de voorwaarden.

HomeActiesCombo

Heb je een vraag?