Speciaal voor u geselecteerd

Occasion actie

Opel Corsa (2016)

Informatie

Een auto als de Opel Corsa biedt een dynamiek en comfort die typerend zijn voor de producten van de Duitse autofabrikanten. Met deze Opel is een pittige rijstijl mogelijk, terwijl de motor toch spaarzaam met brandstof omgaat. Tot de voorzieningen van deze auto behoren metallic lak, elektrisch bedienbare ramen voor en elektrisch verstelbare buitenspiegels.
In de Opel Corsa heeft jouw veiligheid en die van jouw omgeving prioriteit. Soepel wegrijden op een helling is eenvoudig met de hulp van hill hold control. Zodra een van de banden spanning verliest, geeft het bandenspanningscontrolesysteem een waarschuwingssignaal.

Met het bijgeleverde tellerrapport van Nationale Autopas weet je dat de kilometerstand van deze auto zuiver is. Hebben we je nieuwsgierig gemaakt? Bel of mail ons nu voor een proefrit.

Nu voor
€ 9.950,-
Vrijblijvende offerte
Hoe leveren wij deze auto af?

Deze auto leveren wij standaard af inclusief: • 6 maanden BOVAG garantie (of resterende fabrieksgarantie)• Tenaamstelling kenteken • BOVAG Afleveringsbeurt (minimaal 6 maanden of maximaal 6.000 km onderhoudsvrij) • €20 brandstof • APK (Indien nodig) • Poetsen en reinigen van de auto en 14 dagen BOVAG omruilgarantie. Dit is allemaal bij de prijs inbegrepen. Ook kan je gebruik maken van een betaalplan met een aantrekkelijk rentetarief van 3.99%.

Een BOVAG Afleverbeurt is vergelijkbaar met een kleine servicebeurt: de vloeistoffen worden gecontroleerd en ook wordt het voertuig gecontroleerd op belangrijke slijtagedelen, zoals de toestand van de banden, de remmen en de distributieriem. Een auto met de BOVAG Afleverbeurt rijdt de eerste zes maanden (of 6.000 km – wat het eerst komt) gegarandeerd onderhoudsvrij. De distributieriem (indien aanwezig) gaat nog minimaal 10.000 km mee, de zomer- of all-season banden hebben nog minimaal 3,0 mm profiel en als de auto is afgeleverd op winterbanden, dan hebben die minimaal 5,5 mm profiel.

Wil je liever het Premium pakket met nog meer zekerheid? Dat kan! Voor een meerprijs van € 595,- krijgt de auto dan in totaal 12 maanden BOVAG garantie, een veiligheidspakket (lifehammer, gevarendriehoek en veiligheidshesje), een onderhoudsbeurt volgens schema, 12 maanden mobiliteitsgarantie en een volle tank brandstof.

HomeActiesOpel Corsa (2016)

Neem contact met ons op via: